Mit gondoltok a YURI! on ICE -ról?
Az első rész után nem folytattam. Nem érdekel a jövője.
Akkor sem érdekelne, ha nem BL bait lenne.
Én végignéztem, és nem utáltam, de hihetetlenül túlértékelt, a rajongótábora nagy része pedig (-nem szeretek ilyeneket írni, de a yoiéhoz hasonló rajongótáborral még nem találkoztam) végtelenül irritáló...
Nem akarom, hogy folytassák, mert akkor ismét elkezdődik az az őrület, ami hónapokig ment minden egyes weboldalon.
Yes we were born to shipp Viktuuri~
Vegyesek az érzelmek. Eleinte nem akartam elkezdeni mert tömeg anime, mert agyon van hipeolva, a csapból még mindig töretlen folyik ( yeah.. csöpög a laposom) Aztán végül egy elborult unalmas délutánon nekifogtam és először csak a 10 részt nyomtam le egy este alatt. ( mert annyi volt csak fent) Hát. Végig sikongattam egy két részt főleg a 7.-et és asszem a 10-et. Aztán várnom kellet a hétvégéket amíg kijött az utolsó kettő.
Nagyon könnyű a karakterekkel azonosulni. Mondjuk én a 2 fő karakterrel tudtam de inkább Yuurit érzem magaménak. Viktor bohém laza, könnyed karaktere magába szippantja az embert. Mert úgy érzem hogy szabadon engedték nála a gyeplőt és egy fantasztikusan szerethető dilinyóst alkottak aki valamit kitalál az úgy is lesz kit érdekel a következmény. Kellőképp felelőtlen mint bármely huszonéves.
Yuuri viszont rettenetesen aranyos. Igaz kicsit sokaltam a hisztijeit, de az elpirulások a félve pislantások a lesütött szemek egyszerűen túl aranyosak és kihozzák az emberből azt hogy leteperje és zu neki hadd szokja mer szinte sikít azért hogy nah. Megértem Viktort.
Szépen fel van vezetve a történet és hasonló sportanimével nem igazán találkoztam. Igaz néha túlcsorgott az érzelem, viszont Viktor Gyémántkönyei megértek volna egy drámakirálynő címet. Mert olyan.
És persze hogy szeretném hogy folytatódjon a sorozat. Az utolsó rész endingje és a Welcome to the Madness miatt arra gondolok hogy itt bizony páros korcsolyát kapunk. ( öröm sikoly)
És a karakterek annyira magukkal ragadtak hogy a mai napig játszom a két főkarakterrel. Már au-kat találunk ki hogy ne mindig minden a jégről szóljon.
Szóval hiába tömeg anime, hiába ez, hiába van tele a net Viktuuri shippekkel és ficcekkel, képekkel stb-vel azért ritkán lát az ember ehhez hasonlóan jó sportanimét. Viszont az hogy bl vagy shounen ai az mindegy mert így is alig csúszott át a rostán ezért kellet a cenzúra a 7. részbe hogy mégse legyen rajta hőbörgés.
Egy Szerepes Yoi fan voltam :'D Ciao ciao!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!