Kb. hány filmet láttál egész életedben?
ŐŐ ha levonjuk azt, hogy kicsikoromban hányszor láttam a tv-ben filmet, és csak azt vesszük figyelembe, hogy saját akaratomból mennyit néztem, akkor kb több mint 700 filmre tippelnék.
Valóságos mániám van a filmek terén, mindig van egy bizonyos kategória, amiből iszonyat sokat nézek, aztán jön egy új, majd mégegy, és azután is és ez így megy tovább.
A szüleim már nem tudják, hogy miket nézek itt fönnt ( emeletes kertesházban lakunk), pedig csak nem értik, hogy mennyire felemelő érzés egy jó filmet megnézni.
15/L
szerintem több ezret. kb 1500 film van jelenleg a dvd gyűjteményemben, de még nagyon sok van, amit meg akarok szerezni, mert már láttam valahol, és annyira tetszett hogy kéne.
és akkor még ottvannak azok a filmek is, amiket láttam, de nem tetszett annyira, hogy beszerezzem. szóval biztos hogy pár ezret láttam eddig.
21:17 Én is tök ilyen vagyok :)
01:19 Hú, az nem semmi
Amúgy mivel én is imádok filmet nézni és nagyon kiváncsi voltam, hogy hány filmet láttam eddig, azt csináltam, hogy a filmkataloguson végig mentem az összes filmek listáján (kb. egy hónapig tartott) és pontoztam amelyiket láttam és így kiderült, hogy mennyit láttam. Eddig 781-et.
Azt hogy sikerült, már nem úgy értem, hogy rosszallásból, de MI?? 20??
15/L
Előző vagyok:).
A filmkatalógus nem rossz ötlet, fenn is vagyok, egyszer nekiugrok én is:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!