Mi a legborzalmasabb film amit életedben láttál?
Cannibal holokaust irtózatos többet se nézem meg!!!
Egy-két napig olyan rossz volt a hangulatom és a közérzetem tőle hogy az már több a soknál, ja és nem nézek többé ördögös vagy démonos filmeket se, azoktól pedig beparázok. Ha már horrorról van mégis szó akkor inkább zombik, szörnyek,vagy pszichopaták legyenek bennük.
Nekem furcsa ízlésem van. Szeretem a gagyi filmeket, általában találok bennük valami szeretnivalót, úgyhogy az alábbi lista, amin azok a filmek vannak, amiket még én sem tudok leerőszakolni a torkomon, szóval tényleg iszonyatosan borzalmas filmek:
- Börtön a Pokolban
- AVH - Alien és Vadász Harca
- Alom.net
- Bazi Nagy Film
- Szemben a Sötétséggel
- Halálod Napja
- Üvöltés 2
- Bloodrayne
- A Halál Alagútja
- Alkonyat összes része
- A Király Nevében
- Halloween 2 - a 2009-es változat
Dead or Alive
Sin City
The Night Watch
The Whole Nine Yards
The Whole Ten Yards
Tekken
Kill Bill 1-2
Darkness
Alone in the dark
Resident Evil
Gothika
The House on the Edge of the Park
Fahrenheit 911
(...)
(a magyar filmeket inkább hagyjuk, mert oldalakat töltene meg a felsorolás...)
Az ilyen Zs-kategóriás borzalmasan gagyi film+-os sz.roktól eltekintve, olyan filmet írok amit pedig beharangoztak és moziban láttam:
A falu-nem értem hogy a Hatodik érzék hogy csinálhatott ilyen tök értelmetlen unalmas hülyeséget a rendező.
Vinyan-Az elveszett lelkek- ezt egyszerűen kommentálni sem tudom mert ha a szobám falát nézem annak is több értelme lenne mint ennek a filmnek.
Akaratlanul (De ofrivilliga). Szeretem a skandináv filmeket, szeretem a "művészfilmeket", de ez borzalmas volt. :S Egyszerűen nem történik benne semmi érdekes, unalmas, olyan történetek vannak benne, amit egy nap egymás után ötször átélek, ha kimegyek az utcára...
Elefánt. Szintén nem történik benne semmi, csak néhány (semmi érdekes dolgot nem csináló) tinédzsert követ a kamera kb. 80 percen keresztül, aztán jön a lövöldözés, amiről igazából nem derül ki, hogy a két srác miért csinálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!