Mennyire jó ez a sorozat? Mi a véleményetek róla? Better Call Saul
ha a Breaking tetszett, szerintem ez is fog. hasonló felépítésű, megjelenésében nagyon hasonló, gyönyörű képsorok, (a helyszín ugye a már jól ismert Albuquerque, Újmexikóban) lassan építkező történet, a karakterek részletesen kibontva és körüljárva, főleg drámai, de komikus és megható jelenetekkel.
abban is hasonlít a BB-re, hogy az elején sokaknak elment tőle a kedve, bár engem már az első öt perc után teljesen elkapott, de azt mondom érdemes rászánni az időt és belemélyedni kicsit.
most járunk a 3. évad közepén , és spoiler nélkül annyit elárulhatok, hogy rengeteg dolog történt már, és rengeteg minden most lett csak igazán érthető, nyert értelmet, vagy kerül a helyére, szóval felépítésében is nagyon hajaz az anyasorozatra, aminek fő ismérve volt, hogy az idő előrehaladtával folyamatosan nőtt a feszültség, és a dráma, ami a végére teljesedett ki totálisan, és nem ellaposodott a dolog.
jó szórakozást hozzá :)
(zárójeles megjegyzés, nekem semmi kifogásom a szinkron ellen, úgy is láttam az összes részt, és sokakkal ellentétben én nem gondolom azt hogy nem élvezhető, de a BB-hez hasonlóan ahhoz, hogy igazán megkapd az élményt, érdemes itt is a színészek eredeti hangján nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!