Ki a kedvenc szereplőtök a Trónok harcából és miért pont ő?
a könyvből arya.
mert ott vagány kis sorozatgyilkos.
Ha a könyvet nézzük, akkor POV karakterek (akik szemszögéből látjuk a történetet) közül Ned Stark és Barristan Selmy. Ned azért, mert sokszor választhatta volna a könnyebb utat, de a hülyesége és nézetei miatt sosem tette ezt, és ebben valamilyen szinten magamra ismerek. Barristan Selmy azért, mert mindig a helyes utat próbálta járni, de mikor egyre inkább észrevette, hogy a helyesnek hitt út már nem biztos, hogy helyes, akkor jó volt látni a gyötrődését. Nem, nem vagyok "beteg", nem ezért szeretem a gyötrődését :D csak ez még emberibbé teszi szerintem.
Nem POV karakterek közül Tywin Lannister, Stannis Baratheon és Sandor Clegane a "Véreb".
Tyrion, mert amellett hogy szimpatikus és barátságos, rendelkezik emberi hibákkal is.
Tywin, mert teljesen racionálisan gondolkodik és sok tapasztalata van.
Véreb, mert hiába kegyetlen, mégis segít a Stark lányoknak,egyébként, szerintem az ő kegyetlensége csalódottságából fakad: Ki akar a Hegy árnyékában gyereknek lenni?
Arya, mert röviden, az ő helyzetébe tudom magamat legjobban képzelni..Habár a sorozatban voltak nem olyan jó jelenetei is..
De őt követik: 2.Tyrion (vicces, emberi, őszinte, intelligens) 3. Oberyn (határozott) és Véreb/Sandor Clegane (egyszerűen imádtam az Aryával és Sansával való jeleneteit, egyáltalán nem gondolom gonosz embernek, teljesen megértem és együttérzek vele ;)
valóban.
aki lóval agyontapostat egy 10 éves kisfiút-a molnárlegény aki aryával kardozott-az nem gonosz ember...
amúgy érdekes ez a trónok harcában és a karakterekhez való hozzáállásban,jamie-vel van még ugyanez.
a pálfordulása után valahogy mindenki elfelejtette,hogy kivágott egy ártatlan kisfiút az ablakon aki nyomorék lett e miatt,meg hogy úgy le-szarta a fiai nevelését vagy inkább terelgetését,hogy szadista kényúr lett a nagyobbikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!