Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az 5 kedvenc filmed és...

Melyik az 5 kedvenc filmed és miért pont azok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 20:10
 1/5 gnoomage ***** válasza:

Fegyvernepper: nagyon elgondolkodtat és szeretem nézni ezeket az "illegális nagymenőket".

Harry Potter: kiskorom óta nézem és egyszerűen imádok belegondolni hogy én vajon milyen varázslattal oldottam volna meg a problémát.

Gyűrűk ura: szintén a világa tetszik, és szeretem bele képzelni magam egy csata közepébe.

Amerikai pite: imádok nevetni a fas.zságokon.

Jackass: imádom a hülyeségeiket.

2016. jan. 12. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Rosencrantz és Guildenstern Halott

Alapvetően kiforgatja a művészi megjelenítések legtöbb eszközét és nagyon szép átmeneteket használ ezek között. A párbeszédekben vissza-visszaköszön előző jelenetekben elhangzottak, akár csak egy utalás. A történelem nagyobb találmányai játékos semmiségekként törpülnek el a filozófikus monológok között. Ráadásul teljesen új megvilágításban tálalja a Hamlet történetet. Egyik kedvenc jelenetem, amikor hosszú költői leírások helyett csak a papírra vetett irodalom oldalai sodródnak a szélben.

Ez egy kibeba** művészfilm, ami könnyen is lehet értelmezni.

Leon a Profi

Könnyű azonosulni a szereplőkkel. Nincs túljátszva egyik szerep sem. Tiszta képeket látunk. A történet izgalmas, van benne akció, sok romantika, filozófia, dráma. A korrupt zsaruk ábrázolása picit túl van jellemezve, de Gary Oldman ki tudott belőle hozni egy sokkal magasabb nívót.

Dogville

Magával ragadó díszlet nélküli történet, ami szépen leírja, hogy Amerikát mi vezérli legbelül. Zseniális színészi teljesítmény. Szép színek. Fantasztikus sztori.

Az óceánjáró zongorista legendája

Ez egy nagyon szép mese. Egy élettörténet. Sok vidámság van benne. Tim Roth jót alakít benne. Nagyon bele lehet lendülni.

Született gyilkosok

Többfajta stíluselemmel dolgozik. Érdekes módon csak a két sorozatgyilkoshoz tudunk kötődni érzelmileg, akiknek a filozófiája, hogy mindig hagynak maguk után szemtanukat. A filmben a csalódás és a bánat keltette agresszióból kitörő gyilkosságok útján főhősök eljutnak a katarzisig, ahol a legártatlanabb emberrel találkoznak a földön és átélik a teljes extázist. Innentől az életük kissé felfordul.

Érdemes meghallgatni róla a fröcsögő paraszt Puzsér kritikáját, mert jókat mond: https://www.youtube.com/watch?v=NgFZFvqfC3U

+1

Liza a Rókatündér

Idén csak 6x néztem meg.

A történet egyszerű. A karakterek még is kidolgozottak és fejlődnek. A vizuális effektek magukért beszélnek. A viccek magyarul eléggé csattannak. Tele van kultúr referenciákkal. Könnyed, de mégis összetett film. Szépen megtalálta az egyensúlyt az ábrázolásokban is.

2016. jan. 12. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
* idén helyett tavaly * (bocsi elírás már 2016 van)
2016. jan. 12. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

FAQ about the time travel - Nem is tudom miért pont ez. Mert ez is egy olyan film szerintem, amit többször is meg lehet nézni, anélkül, h unalmassá válna.

Kattant egy esztendő - Jó kis "lájt" vígjáték, nem tucat amerikai h-lyeség, ezért is szeretem.

Nappali őrség , Éjszakai őrség - Ők így együtt. Imádom. Fura hangulatú fantasy thriller. Érdekes, látványos, ezerszer meg tudnám nézni.

Így ért véget a nyaram - Egyszerűen tökéletes 2 szereplős dráma!

Na jó.... nem tudok 5-öt írni, mert van vagy 20... az meg sok lenne most ide.

2016. jan. 13. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első mindig a transformers, star wars, a hobbit, harry potter (könyvben jobb), beavatott meg még egy csomo
2017. aug. 8. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!