Ha csak 1 évet tölthetnétek el a Roxfortban a 7-ből, amelyek a könyvekben szerepelnek, melyiket választanátok? Kedvenc szereplő? Miért pont ő?
Szerintem a harmadik év volt a legkellemesebb, én azt választanám. Ráadásul akkor volt a legjobb sötét varázslatok kivédése tanáruk Harryéknek, szerintem ez fontos szempont. :D
Nagyon sok kedvenc karakterem van, de én pl. Dumbledore-t emelném ki, mert számomra ő testesíti meg a tipikus varázslót. Olyan, mint pl. Merlin. :D
McGalagonyt is nagyon szeretem, mert szigorú, hihetetlen fegyelmet tud tartani, azonban mégis igazságos és érző lény, mindemellett hatalmas nagy mágus.
Piton is a nagy kedvenceim közé tartozik, a hihetetlenül izgalmas karaktere miatt: nagyon érdekes dolgok derülnek ki róla, amik igazán megfogtak. :)
én a 7. évben lennék szívesen! A kedvenc szereplőim (elég sok van): Piton, Lupin, Tonks, Ginny, Hermione, Dobby, Sirius, Tom denem, Mcgalagony, Luna, bellatrix, fred.
Pitont azért szeretem, mert nagyon egyedi karakter.
lupint azért szeretem, mert nagyon kedves és tapintatos.
tonst azért szeretem mert szép és érzékeny.
Ginnyt azért szeretem, mert csöndes, gyönyörű és kedves.
hermionét azért szeretem, mert nagyon okos.
Dobbyt azért szeretem, mert nagyon kedves és szórakoztató.
Sirius azért szeretem, mert nagyon jó lelke van, bátor és önfelldozó.
Tomot azért szeretem, mert helyes.
Mcgalagonyt azért szertem, mert határozott.
Lunát azért szeretem, mert egy nagyon egyedi karakter
Belltrixet azért szeretem, mert nagyon tudja élvezni a gyilkolást!
Fredet azért szeretem, mert vicces és helyes
nekem az összes közül az 5. rész tetszik a legjobban. azon sokat röhögtem és nagyon látványos a sereg kiképzése, jó ott látni, hogy kezdenek összefogni.
az utolsó résznél nagyon szomorú voltam fred miatt :( annyira imádtam, mikor a tesójával baromkodnak. aztán mégis meghal...
a lányok közül luna vagyok leginkább. full normális xD a fiúk közül harry nem lenne közömbös, mert jó arc és szerintem nem csúnya :) de malfoy... mégha nem is eseteim a szőke srácok, ő nagyon ott van :D aranyos, mikor ideges. mi tagadás, a rossz fiúkra bukok na... (de azért nem voldemort félékre :D őt inkább nyársra raktam volna a sárkányoknak)
persze megmutatnám draconak, hogy a muglik korántsem olyan aljanép tagjai, mint gondolja ;) neville-lel jóban lettem volna a végére, mikor megemberelte magát. az elején elég esetlen volt, akárcsak én pár évvel ezelőtt.
a tanárok közül mcgalagony, megvan a sajátos humora. piton az piton... a nevében is ott van a jelző, felejtős :D az abszolút kedvenc mégis hagrid. jó fej, jó nagy xD
a legendás lények közül a sárkányok és hipogriffek.
azt meg kell jegyeznem, hogy elég sokáig úgy véltem, a dementorok viccesek. elég bárgyú fejük van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!