Tudtok olyan filmeket ami fogyókúráról szól és drámai a vége?
Figyelt kérdés
Pl. beleakart fogyni egy ruhába de anorexiás lett vagy ilyesmi2017. máj. 10. 13:11
1/5 anonim válasza:
Requiem egy álomért
Nem csak fogyókúráról szól, de a történet egyik főszála az.
2/5 anonim válasza:
Mi van? Régen láttam a Requiem egy álomért-et, az igaz, de nekem nem rémlik, hogy ez lett volna benne.
Little Miss Perfect, Secret Between Friends, Hunger Point, Dying to Dance, Thin.
3/5 anonim válasza:
# 2/2 Időpont ma 14:44
Akkor nézd meg újra! :-)
Az egyik történet-szál az anya egyre őrültebb fogyókúrája, hogy beleférjen a szép ruhájába amibe menni akar a vetélkedőbe.
4/5 anonim válasza:
Hú, igazad van! Csak arra emlékeztem, hogy ő is drogot zabált, de a miértjére már nem. Nem egy klasszikus fogyókúra, annyi szent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!