Star Wars rajongók! Mi a véleményetek Ahsoka Tano karakteréről?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó hogy benne van a kánonban? Mit szerettek benne és mit nem annyira? És szerintetek is szexi?#Star Wars #szexi #jedi #fénykard #karakter #Csillagok háborúja #Ahsoka Tano #padawan #Star Wars: Lázadók #Klónok háborúja
2017. máj. 6. 22:13
21/27 anonim válasza:
Én sem utálom, csak szerintem túl nagy felhajtás van körülötte és a régi történetek jobban tetszettek.
22/27 anonim válasza:
Olvasgattam a korábbi válaszokat, és láttam sokan felhozták negatívumként, hogy Ahsoka néha Skysrácnak hívta Anakint. Nemrég néztem végig a Clone Wars sorozatot, és talán max 3-4 -szer szólítja így a sorozat elején, de ez magyarázható azzal hogy még nagyon fiatal és pimasz, kissé szemtelen, de ahogy haladunk előre a sorozatban, utána már egyszer sem nevezi így. Mellesleg szerintem ha mondjuk Obi-Wan hívná így Anakint, vagy Han Solo Luke -ot, akkor az egész pozitívumként megemlítve, mondván hogy milyen közeli, baráti kapcsolat van közöttük, hogy így hecceli egyik a másikat.
(20 -ik voltam)
23/27 anonim válasza:
Egy mester és egy tanítvány közt ne legyen ilyen kapcsolat.
24/27 anonim válasza:
Szerencsére a filmekben nyoma sincs... nem csoda, Lucast felnégyelték volna, ha beteszik bármelyikbe is. :D
25/27 anonim válasza:
Utolsó, ha ezt a debil jar jar binkset belerakták a filmekbe, ez a karakter is simán megfért volna mellette:D
26/27 anonim válasza:
BTW Anakin és Obi-Wan közt SZERINTEM sokkal szorosabb kapcsolat volt, mint Anakin és Ahsoka között, az mégis sokkal jobban működött..
27/27 anonim válasza:
Ahsoka csak a TCW-féle alternatív univerzumban létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!