Star Wars rajongók! Mi a véleményetek Ahsoka Tano karakteréről?
Szerintem nagyon jól felépített karakter, sokkal jobb mint a Rebelsben bármelyik (pl Ezra)
Most írhatnék regényeket, de felesleges akit érdekel az megnézi a sorozatot. Ráadásul a karaktere nagyon fontos a a kiválasztott ( "jajj hát a dizní szerint Luke a kiválasztott...." KUSS nem érdekel) Anakin áttérésében. Hisz ha szó szerint nem is mondják ki, de ő azért kapta Ashokát hogy megtanuljon elszakadni valakitől. Na mindegy, szerintem hatalmas a karakterfejlődése (Ashokának), nyilván nem lehet összemérni a filmekkel, de szerintem az egyik legnagyobb, egy suhanc tiniből egy bölcs jedi lett! :)
8-as, Assajjt én mondjuk nem mondanám sem logikátlanságnak, sem hülyeségnek, mivel nem volt Sith, és színt vitt a sorozatokba (2 ellenfél rohadt kevés, ha folyton meg csak droidokat ölnének az meg unalmas lenne), de amúgy nagyrészt igazad van
Ahsokáról sokat nem tudok elmondani, 5. évad felénél hagytam abba a Clone Warst, szóval biztos van ami kimaradt, de eléggé üres és nem odaillő karakter..
Naná hogy jó! Pluszba hozzányom ahhoz, hogy Anakin miért fordul át a sötét oldalra! Mindenki nyomja hogy ő a kiválasztott (Attól hogy Obi-van nagyon nyomatja Luke-ot, és a Disney még segített is benne egy fél párbeszéddel, még Anakin a kiválasztott... Hogy miért? Mert az Erőből született, hát azért :D ), az anyja meghal, Padmé napjai meg vannak számlálva, a tanítványa faképnél hagyja, mert kiborítja a tanács, a mestere kémkedésre kéri (Palpatine után) stb...
Ahsoka jól felépített, érdekes karakter!
UI: Aki belekötne abba amit leírtam, annak javaslom olvassa el a KÖNYVET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!