Legmegérintőbb koreai filmek, sorozatok? (Lent jobban kifejtem)
Szóval, tudnátok olyan koreai filmeket vagy sorozatokat (inkább filneket) amiknek van mondanivalójuk, rájössz hogy a való életben is így van.
Ja és van egy barátnőn aki azt mondogatja mindig hogy ő még sosem sírt filmeken, tehát ha tudnátok olyanokat is mondani ami még akár őt is megsírtathatja, azokra ia nyitott vagyok.
Különben bármilyen stítusúakat írhattok lehet kosztümös, modern stb...
A válaszokat előre is kösszi ;)
😀
Ah, a Werewolf Boy nekem is nagyon tetszett, sot annyira, hogy 3 ora alatt meg is csinaltam ra a magyar feliratot viki-n😆
Miracle in Cell no.7 ez szomoru, olvasd el hogy mirol szol, szerintem tuti megfogtok rajta konnyezni
Stray Goat(GOT7 Jinyoung uj filmje) habar megcsak 30percet lattam belole, szerintem nagyon jo film lett, szolj ha irjak hozza linket^^
Hot Young Bloods
Uncontrollably Fond
49 days
Autumn in my Heart
Winter Sonata
Scent of a Woman
I Miss You
Angel Eyes
Óó köszi, meg fogjuk nézni mindegyiket😉.
Megköszönném ha belinkelnéd.
Még nyugottan írhattok mert ha én belelendülök a filmnézésbe, akkor nehezen tudom abbahagyni😂.
Ha nem működik, a leírásban még van 2 link.
https://www.youtube.com/watch?v=YIaYBoZRIdo
Egyébként viki.com oldalon nézegess, ott minden jó sorozat fent van, pl. Voice (ez ilyen thrilleres, én imádtam), Weightlifting Fairy Kim Bok Joo(képzeld el, ma derült ki h ennek a két főszereplője együtt van:3), Strong Woman Do Bong Soon(valószínűleg ők is nemsokára együtt lesznek:3),
Hwarang, Legend of The Blue Sea, Scarlet Heart Moon Ryeo, Shut up flower boy band, Persevere Goo Hae Ra
Descendants of the Sun, Oh my Ghostess, You're all surrounded, Goblin
You're beautiful, Cheese in the trap,
Boys over flowers, Healer, Heirs, She was pretty, Pinocchio, W-Two worlds, Shopping king Louie,
I Remember You, School 2015-Who are you(ennek van egy előző része, School 2013; a School 2017-et pedig júliusban kezdik el adni:3)
Kill me, heal me; Let's fight ghost, To the beautiful you, Moorim School(én ezt imádtam)
Playful kiss, My love from the stars, Master's Sun
Hi! School - Love on(Infinite Woohyun és Sungyeol drámája)
Sassy, go, go; Faith - The Great Doctor, City Hunter, Personal Taste(igen, nagy Lee Min Ho rajongó vagyok főleg a The Legend of The Blue Sea óta)
Angry Mom, Coffee Prince, K-POP The Ultimate Audition(ha eltekintesz attól, hogy a végét elrontották és nagyjából a sztori vége értelmetlen lett és eltűnt, jó sorozat), Missing Nine
Szerintem mire ezeket végignézed eltelik egy kis idő^^
Ja, és amúgy a Stray Goat-hoz fűzném, hogy megpróbálok nem spoilerezni, de ne várj olyan fantasztikus filmet.
A lány apját gyanúsítják valamivel, ebből semmi kis részletet se kapunk hogy mi történt, és végül mi lesz az ügy vége.
Azt se tudjuk meg, hogy a bizonyos alkalom után miért fordul háttal a lánynak a fiú, és hagyja ott, miközben megmenthette volna. És azt se tudjuk meg, hogy az az idős férfi(aki csinált valamit a lánnyal) ki is valójában, és miért nem csukják le, valamint a kisállat sorsát se tudjuk meg, és azt se, hogy miért kellett a fiúnak költöznie, és mi lett a "barátság" vége a másik 3 fickóval. És a lány a végén elkövet valamit, abból se tudunk meg semmit se, csak következtetni lehet a füst miatt, és amiatt, hogy a fiú az égre bámul.
Remélem nem spoilereztem, szerintem egy kicsit fura sztori lett, de attól még Jinyoung alakítása nagyon jó.
Ja, és még egy Lee Min Ho-s film is kimaradt, The Heirs-
Park Shin Hye-val főszereplők, nem tudom mennyire szereted/szeretitek azt a színésznőt.
Jaaaaj, nagyon szépen köszönöm. Igen, elleszek ezekkel egy ideig, mondjuk már párat láttam belőle, de akkor is köszi.
Ja és ha eszedbe jut még valami, örömmel várom😁
A koreai sorozatokban az a jó hogy szinte mindegyik a való életben lévő problémákat dolgozza fel persze szorakosztató körítéssel.
Én ezeket ajánlom :
Dream high (szórakosztató ipar a fő témája)
Personal taste
Full house
heartstrings
Cheongdam-dong Alice
It's Okay, That's Love
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!