Tudnátok olyan koreai doramát mondani amiben van misztikus beütés?
Figyelt kérdés
olyan doramát szeretnék amibe van mondjuk szellem (pl.bride of the century,masters sun) de láttam olyan a youtubon amikor a pasinak fehér haja volt benne csak nem volt fenn sehol se magyar felirattal.ezt is szerettem volna mondani ha tudtok küldötök hozzá linket is légyszi? elöre is köszönöm2017. márc. 16. 17:29
1/5 anonim válasza:
Goblin.
IMÁDTAM. Szellemek, démon, halhatatlanság...
Nem az az ijesztő sorozat, de van 1-2 jelenet ami eléggé az.
Ázsia ékköveiről letölthetsz feliratokat, sok ilyen már fent is van sorozatbaráton.
Az általam ajánlott sorozat indavideón is megtalálható.
2/5 anonim válasza:
-Lets fight ghost( pandadoramán van fent magyar felirat)
-Gu Family Book (ha jol emlékszem Ázsiaékkkövén fent van..)
És a Goblin tényleg jó,azt én is ajánlom.
4/5 Abroszlány6 válasza:
Arang and the Magistrate, Oh My Ghostess, Night Watchman's Journal, talán még ide sorolhatnám a The Moon Embracing the Sun-t.
5/5 Abroszlány6 válasza:
Mirror of the Witch, the night watchman's journal stb. Kissasioanon nézd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!