Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok olyan koreai doramát...

Tudnátok olyan koreai doramát amiben van gyerek? Vagy csak egyszerűen romantikus?

Figyelt kérdés

ezzel arra akarok kilyukadni ,hogy az adott szereplőpárnak születik gyereke nem kell az elején a közepe vagy vége felé is lehet láttam már a secrets-et (amiben elvileg meghal a csaj gyereke de nem igaz )a romantikusra azt értem hogy nem rögtön az elején jönnek össze hanem a vége felé .ezeket láttam:youre beatiful,to the beatiful you,pinocchio,the heirs,boys ower flowers,heartstrings,the masters sun,bride of the secury,flowers boy next door

de az se lenne baj ha ezekből a doramákból lenne benne az egyik szereplő (csak ha benne van) légyszi ha nem nagy gond odaírnátok miből és ki? előre is köszönöm a válasz kérés

2017. márc. 19. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Fated to love you

Loving, Never Forgetting ( ez nem koreai, hanem kínai, de nekem nagy kedvencem, van benne gyerek, romantikus is és nem rögtön az elején jönnek össze)

Hyde Jekyll, Me

Playful Kiss Kim Hyun Joong játszik benne a BOF-ból.

1 Percent of Anything

Nice Guy

Goong

Hotel King

2017. márc. 19. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb nem az a csöpögős romantikus sori, vannak benne dráma és akció is
2017. márc. 19. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:

* van benne

Full House ( ez thai, de naon édesek a főszereplők)

Ezek meg kínaiak, én személy szerint jobban szeretem a kíni sorikat, olvasd el és ha megfog a történet akkor nézd meg. Szerintem nagyon jók

Murphy's Law of Love

Just You

Bromance nagyon nagy kedvencem :) )

Devil Beside You

2017. márc. 19. 22:50
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2017. márc. 20. 19:38
 5/7 A kérdező kommentje:
megnéztem és tetszik a Loving, Never Forgetting története ha lehetne tudnátok olyan linket küldeni ahol fenn van online magyar felirattal? köszi
2017. márc. 20. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt sorozatbaráton fent van az összes, bár már regisztráció köteles volt, nem tudom te fent vagy-e, ha nem akkor nem tudod megnézni, sajnos más oldalon nincs fent

2017. márc. 20. 21:35
 7/7 anonim válasza:
Baby and me
2017. júl. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!