Tudnátok olyan koreai doramát amiben van gyerek? Vagy csak egyszerűen romantikus?
ezzel arra akarok kilyukadni ,hogy az adott szereplőpárnak születik gyereke nem kell az elején a közepe vagy vége felé is lehet láttam már a secrets-et (amiben elvileg meghal a csaj gyereke de nem igaz )a romantikusra azt értem hogy nem rögtön az elején jönnek össze hanem a vége felé .ezeket láttam:youre beatiful,to the beatiful you,pinocchio,the heirs,boys ower flowers,heartstrings,the masters sun,bride of the secury,flowers boy next door
de az se lenne baj ha ezekből a doramákból lenne benne az egyik szereplő (csak ha benne van) légyszi ha nem nagy gond odaírnátok miből és ki? előre is köszönöm a válasz kérés
Fated to love you
Loving, Never Forgetting ( ez nem koreai, hanem kínai, de nekem nagy kedvencem, van benne gyerek, romantikus is és nem rögtön az elején jönnek össze)
Hyde Jekyll, Me
Playful Kiss Kim Hyun Joong játszik benne a BOF-ból.
1 Percent of Anything
Nice Guy
Goong
Hotel King
* van benne
Full House ( ez thai, de naon édesek a főszereplők)
Ezek meg kínaiak, én személy szerint jobban szeretem a kíni sorikat, olvasd el és ha megfog a történet akkor nézd meg. Szerintem nagyon jók
Murphy's Law of Love
Just You
Bromance nagyon nagy kedvencem :) )
Devil Beside You
Itt sorozatbaráton fent van az összes, bár már regisztráció köteles volt, nem tudom te fent vagy-e, ha nem akkor nem tudod megnézni, sajnos más oldalon nincs fent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!