Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Holnap Tali vagy Középsuli?...

Holnap Tali vagy Középsuli? Melyik a jobb szerintetek és miért?

Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 19:19
 1/9 N4K4i ***** válasza:
100%

Egyértelműen a Holnap tali!

Sokkal jobban ki van dolgozva a történet, a szereplők. Jó a vágás, a hang.

Szerintem a középiskolás életet is jobban bemutatja, és jobban lehet azonosulni a szereplőkkel.

(És a Holnap tali!-ban van Soma, a Középsuliban pedig nincs, és ez nagy előny)

2017. ápr. 1. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Haha igazad van! :D Nekem is igényesebbnek tűnik a Holnap Tali. :)
2017. ápr. 2. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
A Holnap tali. Igényesebb és reálisabb. Ennek ellenére én a Középsulit jobban szeretem.
2017. jún. 1. 17:12
 4/9 anonim válasza:

Holnap tali a jobb szerintem

Imádom :3

2017. júl. 4. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem valami agytorna, de azért valljuk be, a Holnap tali ezerszer igényesebb.

A Középsuli egy amatőr szar, amit már rég be kellett volna szüntetni, mert semmi értelme.

2017. júl. 9. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Holnap Tali abszolút! A középsuli valami értelmetlen dolog, nem is értem másoknak miért tetszik.
2017. júl. 17. 14:17
 7/9 anonim válasza:
100%
A Holnap tali sokkal igényesebb és nincs tele mindenféle hülyeséggel, meg oktalan ordibálással, valamint nem nyomnak az arcodba minden második perceben valami rettentő fontos reklámot....
2017. aug. 22. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Bár kb. 10 évvel idősebb vagyok, mint a célcsoport (ha van ilyen), sokáig meg voltam róla győződve, hogy a Holnap Tali a legócskább, legigénytelenebb dolog, amit láttam életemben. Aztán pár hete Dancsó videói között szembejött velem a Középsuli... Először azt hittem, a bevágások teljesen máshonnan vannak és ezekkel csak jobban ki akarja őket figurázni. De mikor leesett, hogy ez komoly, és tényleg a sorozatból szedte a felvételeket, egyszerre ledöbbentem és megrémültem (mindenféle irónia nélkül), hogy:

- ezt nagyüzemben gyártják, nem állnak le vele

- ebből következően van közönségük, és egy csomó ember van, aki ezért szabályosan rajong

- a szereplőkben nem dolgozik semmiféle szégyenérzet, hogy egy ekkora ordenáré szrhoz adják a nevüket/arcukat

A mértéktelen és gátlástalan reklámozás meg aztán tényleg csak hab a tortán. A Holnap Talinak sem szabadna adásidőt kapnia, de Középsuli sokkal súlyosabb. Abba belenézve tényleg egyre egyértelműbb, hogy halálra van ítélve az emberiség.

2018. jan. 12. 21:25
 9/9 anonim válasza:
Holnap tali! Most fejeződött be az 5. évad. Zseniális volt, mint az összes többi. Jó, bár az első epizód tényleg kicsit amatőrnek tűnhetett. Szerintem aki idáig nézte mint én, az tudhatja, hogy mennyi időt is fektettek bele a sorozatba. Most az évadzáró epizód is elképesztőre sikerült. A rajongóikra is figyelnek, csinálnak nyereményjátékokat, és a SunCity musical is magáért beszél. Lehet azért vagyok ilyen elfogult, mert az egyik szereplő személyes ismerősöm, de tényleg abszolút érdemes nézni! A Középsuli sorozat meg egy szenny.
2018. jún. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!