Holnap Tali vagy Középsuli? Melyik a jobb szerintetek és miért?
Egyértelműen a Holnap tali!
Sokkal jobban ki van dolgozva a történet, a szereplők. Jó a vágás, a hang.
Szerintem a középiskolás életet is jobban bemutatja, és jobban lehet azonosulni a szereplőkkel.
(És a Holnap tali!-ban van Soma, a Középsuliban pedig nincs, és ez nagy előny)
Holnap tali a jobb szerintem
Imádom :3
Egyik sem valami agytorna, de azért valljuk be, a Holnap tali ezerszer igényesebb.
A Középsuli egy amatőr szar, amit már rég be kellett volna szüntetni, mert semmi értelme.
Bár kb. 10 évvel idősebb vagyok, mint a célcsoport (ha van ilyen), sokáig meg voltam róla győződve, hogy a Holnap Tali a legócskább, legigénytelenebb dolog, amit láttam életemben. Aztán pár hete Dancsó videói között szembejött velem a Középsuli... Először azt hittem, a bevágások teljesen máshonnan vannak és ezekkel csak jobban ki akarja őket figurázni. De mikor leesett, hogy ez komoly, és tényleg a sorozatból szedte a felvételeket, egyszerre ledöbbentem és megrémültem (mindenféle irónia nélkül), hogy:
- ezt nagyüzemben gyártják, nem állnak le vele
- ebből következően van közönségük, és egy csomó ember van, aki ezért szabályosan rajong
- a szereplőkben nem dolgozik semmiféle szégyenérzet, hogy egy ekkora ordenáré szrhoz adják a nevüket/arcukat
A mértéktelen és gátlástalan reklámozás meg aztán tényleg csak hab a tortán. A Holnap Talinak sem szabadna adásidőt kapnia, de Középsuli sokkal súlyosabb. Abba belenézve tényleg egyre egyértelműbb, hogy halálra van ítélve az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!