Írnátok nekem minden idők legdurvább horrorjait?
Figyelt kérdés
Olyanokat keresek amitől össze-vissza f**om magam!
Mar bocs, hogy így írom, de na értitek, nagyon nagyon nagyon durva, ijesztő , félelmetes horrorokat keresek!
Köszönöm szépen előre is a címeket! :D
2017. jan. 27. 13:42
11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, egy párat láttam belőle, de a többit nagyon köszönöm! :D
2017. jan. 27. 15:07
12/15 anonim válasza:
[link] össze f**ni nem fogod magad tőle de elég durva film.
13/15 anonim válasza:
Nem durva, de izgalmas :
Gyilkos hegy
Ismeretlen hívás
14/15 anonim válasza:
Tegnap este egyedül, sötétben megnéztem a "Valami követ" c. filmet, tapasztalt thriller-rajongóként nekem tetszett, eléggé lehúzták a filmet, de az egésznek van egy sajátos nyomasztó hangulata, mely egész egyedire sikeredett, inkább thriller mint horror. Utána mentem fürdeni, meg fogat mosni, hát magam mögé néztem párszor... :D
15/15 anonim válasza:
A Szerbfilm nem horror, hanem ahogy a készítői is fogalmaztak, minden idők legdurvább filmjének elkészítésére tett erőfeszítés végeredménye. A sokkolás volt a cél, a film hatalmas tabukat döntöget, pl. szex újszülöttel, nekrofília, stb.
Megnézése megfelelő előkészületeket igényel, fel kell rá készítened magad, hogy amit látsz, az játék, mert ha egy pillanatra is valóságként éled meg, maradandó hatása lehet rád.
Aki teheti, kerülje el messziről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!