Írnátok nekem minden idők legdurvább horrorjait?
Olyanokat keresek amitől össze-vissza f**om magam!
Mar bocs, hogy így írom, de na értitek, nagyon nagyon nagyon durva, ijesztő , félelmetes horrorokat keresek!
Köszönöm szépen előre is a címeket! :D
Ha elmúltál 18, akkor:
Minden idők legdurvábbját nem tudok még szubjektíven sem mondani, de ami utoljára egész jó volt:
It follows
Nem fogsz össze-vissza f**ni, de ha egyedül nézed sötétben (mint minden horrort ahogy kell), akkor kellemes hangulata lesz.
Aztán van egy, ami talán ál-dokumentum film akar lenni bemutat ilyen-olyan randa dolgokat. Nem mondanám horrornak, de a gyomrom nem bírta, így nem néztem végig azóta sem. Nem annyira emlékszem a címére, de a leírás alapján rákeresve a Halál ezer arca, vagy a Philosophy of a Knife.
Az It Follows tetszett, tudott újszerűt mutatni a mostanra elég elcsépelt témákban, a többit végül nem tudtam végignézni, de ha a gyomrod erősebb, mint a beled, akkor lesz f**ás rendesen.
Attól függ, hogy kinek mi a félelmetes. Van akinek a trancsírozós, és akkor jöhet a grotesq, mártírok, fűrész, és hasonlók.
Vannak akiknek a szellemes, démonos, dolgok.
Olyanok is vannak, akiknek a zombik.
Vannak, akiknek a sima gyilkolós.
Thrillerek, stb. stb.
Hát a Mártírok életem legrosszabb filmje, semmi horror nincs benne.
Motel összes részét láttam, az inkább gyerekkoromban volt ijesztő, mar az sem.
Fűrész részek is megvoltak.
Trancsírozós, meg a zombis nem érdekel, de a gyilkolós, démonos, igaz történetes horrorok annál inkább.
"Hát a Mártírok életem legrosszabb filmje, semmi horror nincs benne. "
Ház, ízlések és pofonok, de hogy ne lenne benne horror, az túlzás. Vagy akkor nem ugyanazt tartjuk horrornak.
Próbáld meg az Amerikai Horror Sztorit, de csak az első két évadot! ( Esetleg még a 4.-et, bár az határeset.)
The conjuring 1-2
Insidious 1-2-3
Másvilág
Ördögűző (az eredeti, 1973-es, szigorúan egyedül és este)
Lights out
Átok (részek)
Kör (mind)
Jessabelle
Oculus
Halálos Hallgatás
Shutter
Drag me to hell
Evid Dead
Fekete ruhás nő
Sinister
Ezekkel elleszel egy ideig.
Persze tényleg tartsd be a kötelező elemeket, miszerint szigorúan késő este!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!