Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legdurvább film? Itt...

Melyik a legdurvább film? Itt a vége, vagy a Szerb film?

Figyelt kérdés
Szegeden vagyok, Zenta sokkal jobb hely! Ha fikázni fogtok mint a taknyosok le lesztek tilvta azonnal, értettéket? ;)

2016. máj. 31. 18:51
 1/7 anonim válasza:

Én csak a Szerb filmet láttam, de életemben nem láttam annál emlékezetesebb, elmebeteg horror filmet... EL nem tudom hinni, hogy létezik-e olyan film ami ezt képes überelni horror téren.

Amúgy megnéztem az előzetesét az "Itt a vége" filmnek. Biztos erre gondoltál? Ez egy amerikai vígjáték. De lehet meg fogom nézni :)

2016. máj. 31. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Vazzeeeeeg, csak a wikin olvatam el a szerb film leirasat, de mar most felfordult a gyomrom. Isten mentsen, hogy valaha megnezzem.

Bennem a Grudge cimu film hagyott nyomot, pedig 12 eve, hgoy lattam, de akkor olyan durva nyomot hagyott bennem, hogy azota is azt emlegetem, amikor vki durva filmelmenyeimre kivancsi.

2016. jún. 1. 19:22
 3/7 anonim válasza:
Cannibal Holocaus
2016. jún. 5. 19:06
 4/7 anonim válasza:
Mind a kettőt láttam és szerintem nem is említhető egy lapon a kettő. míg Az Itt a vége, elmegy egy sima vígjátéknak, addig a Szerb film egy beteg ember agyszülemenye, amitől emberek sokkos állapotba kerültek..
2016. aug. 24. 11:22
 5/7 anonim válasza:

Énis zentai vagyok,most néztem meg a szerb filmet,sokkos àllapotba kerültem miatta,nemtudom,hogy hogyfogok aludni,de ez beteg film!

Felfordult a gyomrom!

2016. szept. 3. 18:07
 6/7 anonim válasza:
Annyira nem vészes azért, számomra voltak sokkal durvábbak, amik nem magával a "képpel", hanem a történetükkel ölnek. A keményebbeknek simán lecsúszik egy tonhalas szendvics a film mellett. :D
2016. szept. 4. 11:25
 7/7 anonim válasza:

nekem meg egy csomag noblice csúszott le mellette!

(remélem valaki tudja mi az)

2016. szept. 4. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!