Star Wars Episode VII: The Last Jedi. Ki mit gondol a Star Wars 8 ma bejelentett címéről?
Figyelt kérdés
Tetszik a cím?
Vajon kire vonatkozhat?
#film #Star Wars #cím #új #Csillagok háborúja #Star Wars: Az ébredő Erő #The Last Jedi #Az utolsó jedik
2017. jan. 23. 21:58
11/19 A kérdező kommentje:
Nem mondott ilyesmit
2017. jan. 25. 20:40
12/19 anonim válasza:
Nem érdemes adni a színészek nyilatkozataira.
13/19 anonim válasza:
10-es vagyok.Dehogynem mondta: [link]
14/19 anonim válasza:
Yaay, remélem visszajön Jar Jar meg legyenek benne Csubakka gyerekei, akik fogócskáznak az ewokokkal miközben Han Solo és Yoda szelleme trombitál a háttérben.
15/19 A kérdező kommentje:
13-as: Ebben sehol nem látok olyat, hogy családbarát filmet akar csinálni.
De ez még csak nem is az eredeti interjú, hanem az index zagyvasága, amire sokat nem érdemes adni!
Ezt mondta:
"Nagy durranást akarok! Legyen vicces, haladjon tovább a TFA és az "eredeti" Star Wars filmek nyomdokain."
Ez egy viszonylag pontos fordítás. A birodalom visszavág is tele van poénokkal, mégis az egyik legsötétebb SW-film... Úgyhogy erről ennyit
2017. jan. 25. 23:43
16/19 anonim válasza:
Engen nem erdekel a cime csak legyen valami uj, nagyon sok uj helyszinnel karakterrel es legyen nagyon sotet. es ha lehet Luke ne haljon meg :)
17/19 anonim válasza:
6-os no offense de könyörgöm tanuljátok meg rendesen leírni a szerplők nevét főleg a fontos szereplőkét. Pl. nem Leila hanem Leia! Nem mindegy! Szerintem nem olyan nehéz ez.
18/19 anonim válasza:
Utolsó jedi lehet Snoke és/vagy Luke
19/19 anonim válasza:
Snoke sztem inkább Sith lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!