Star Wars kérdés, mi az a Shatterpoint (Mace Windu képessége)?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy Windu is használta ezt a képességet, és hogy képes repedéseket látni az erőben, de ezeket hogy tudja felhasználni, mit tud vele kezdeni? Mi a funkciója?2017. jan. 18. 21:22
1/3 anonim válasza:
Van a játékban is leírás, és wookiepédián is. Olvasni csak tudsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, tudok olvasni, de magyar leírást nem találtam róla, angolul pedig még nem tudok normálisan, google fordítót próbáltam, de nem igazán jött be. Melyik játékban van benne? Ha csak így deríthetem ki, akkor kijátszom, de amúgymeg ha már válaszoltál, akkor igazán le is írhattad volna.
2017. jan. 19. 15:24
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy már megtaláltam a választ egy másik SW-os kérdésnél, asszem Ki a legerősebb Sith volt a kérdés címe :)
2017. jan. 21. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!