Szerintetek van még értelme nézni a The Walking Dead-et?
A hatodik évado nagy nehezen végignéztem és a hetedik évadból az első három részt láttam de egyre unalmasabb.Nagyon sokszor fordul elő hogy csak egy helyszinen játszódik egy rész és csak néhány karaktert láthatunk,ami nagyon zavaró.Más sorozatokban nincs így,szerintem csak húzzák az időt folyamatosan.Állitólag még lesz vagy 5 évad ami elég sok,és ha már most ilyen mi lesz később?
Ti mit gondoltok a sorozatról?
Én pont a 7. évad miatt kezdtem el nézni.:D Nem tudom, miért, de nekem az eleje volt az, ami nem igazán jött be, csak a 2. évad közepétől/végétől találtam izgalmasnak. Mikor megérkeztek Alexandriába, akkor kicsit ellaposodott, de Negan megjelenése feldobta (ettől még várom a ricktatorship visszatérését.) Inkább azt sajnálom, hogy néhány szereplőt elcsesztek.
De ez az én személyes véleményem.☺
Szerintem sincs értelme. Azt vettem észre, hogy ez a sorozat is elérkezett ahhoz ponthoz, úgy nagyjából az ötödik évad környékén, amihez minden sorozat elérkezik egyszer, ki előbb ki utóbb, és már a néző számára is kínosan egyértelmű, hogy csak időhúzásra megy ki az egész. Minden kreatív ötlet kiveszett már, minden poént elsütöttek, a főszereplőn kívül már egy csomó főbb mellékszereplőt kinyírtak csak hogy történjen valami.
Én nagyon szerettem a Walking Dead első pár évadát, de aztán mikor azt figyeltem meg hogy mindegyik évad egy bizonyos séma alapján épül fel és ugyanazokkal a sablonos fordulatokkal, konfliktusokkal operál, akkor döntöttem el, hogy én erre a továbbiakban nem vagyok kíváncsi. Mindegyik évad ugyanarról szól: mennek hőn kedvelt szereplőink az erdőben, találnak egy kolóniát, megpróbálnak beilleszkedni, de aztán kiderül, hogy kolónia rosszban sántikál, meghal pár érdektelen és semmitmondó mellékszereplő, a kolónia szétbomlik, jönnek a zombik, kapunk pár új mellékszereplőt, lehetőleg még semmitmondóbbat, mint az előzőek voltak, aztán hőseink folytatják tovább útjukat az erdőben a következő tábor felé, ahol pontosan ugyanaz fog velük megtörténni, mint amit leírtam. Ez egyszer-kétszer még elmegy, de amikor már negyedjére is erről szól egy évad, nahát annak aztán tényleg semmi értelme nincs.
Oké, ha a valóságban törne ki a zombi apokalipszis valószínűleg akkor is az lenne mint a sorozatban, hogy az emberek csoportokba tömörülve vagy vándorolnak és zombikat gyilkolgatnak vagy letelepednek valahova, de aztán utána úgyis beütne valami baki ami miatt tovább kellene állniuk. De ez nem a valóság, ez egy sorozat, ahol elvileg történnie kellene valaminek, hogy az emberek úgy érezzék van értelme annak, hogy ők ezt most nézik, érezniük kellene, hogy halad valamerre a sorozat. Oké, nem egy tudós csoportból áll a sorozat keménymagja, tehát nem várhatjuk el tőlük, hogy lélekszakadva keressék az anti-zombi szert, de akkor is...az hogy évadról évadra levetítik ugyanazt az édes kevés, hogy engem maradásra bírjon egy sorozat. Egy sitcomnál ez tök oké, mert ugye nem ez a lényeg, de itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!