Szerintetek van még értelme nézni a The Walking Dead-et?
A hatodik évado nagy nehezen végignéztem és a hetedik évadból az első három részt láttam de egyre unalmasabb.Nagyon sokszor fordul elő hogy csak egy helyszinen játszódik egy rész és csak néhány karaktert láthatunk,ami nagyon zavaró.Más sorozatokban nincs így,szerintem csak húzzák az időt folyamatosan.Állitólag még lesz vagy 5 évad ami elég sok,és ha már most ilyen mi lesz később?
Ti mit gondoltok a sorozatról?
Nincs. Én az ötödik évad körül untam meg végleg, de már a harmadik, negyedik is dögunalmas volt.
Zombibarátok köztnek is nevezhetnék.
a fear the walking dead-nek 3adszor ugrottam neki megnézni, mindig 1 részt megnéztem pluszban de nagyon unalmas :/
énis a 6. évad végéig néztem, a végét már nyöszörögve.
Megnéztem 7. elejét és annyi, itt meguntam
Pedig mikor anno elkezdődőtt és csak 1 évad volt azt 4x láttam mire kijött a 2..3.. :D az első 2 évad mindent visz utána laposodik
Mondok pár jó sorozatot!
1. Banshee: 4 évad, de azt úgy megnyomják hogy 1 percig nem untam, csak hát utána sajnálja az ember hogy miért nincs több!
2. 24: Nagyon jó sorozat, érdekes, fordulatos, értelmes és akció dús! Korszak alkotó!
"Bőven megéri nézni.Egyik legjobb."
Max a felhypeoltságban a legjobb, másban nem. Nem hiába hagyja abba egyre több ember. Talán a 3.-4. évadig még értékelhető volt, de onnantól majdnem minden csak ismétlődik. Nem értem minek akarnak még több évadot, nem olyan a történet amit a végtelenségig lehetne húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!