SyfaDiaz kérdése:
Mi a különbség a Code Geass Hangyaku no Leoleuch és ugyanez R2-vel között?
Figyelt kérdés
Bocs, ha hülyeséget kérdezek most kezdtem el nemrég nézni az animét, most jön a 17.rész, úgyhogy próbáljatok meg nem spoilerezni, légyszíves. Amúgy eddig nem vagyok elájulva az animétől, de most kezd egy kicsit érdekes lenni. Bár volt már egy két "körömrágós pillanatom". Amúgy meg fog szépülni az egész meganimálás, és megrajzolás, vagy végig marad ez a színvonal, és stílus?2017. jan. 2. 12:49
1/2 anonim válasza:
Az a különbség, hogy az egyik az első évad, a másik a második.
2/2 anonim válasza:
Az animálás sajna ilyen marad, a Clampesek csak így tudnak rajzolni.
Arra vagy kíváncsi, hogy nő-e a színvonal és, hogy milyen az R2?
Hát, a színvonal szerintem nem a legjobb. Túl sokat akartak belerakni az animébe. A második évad borzalmasan kezd, majd meglátod miért. A legjobban az zavart, hogy bejőttek a szuperrobotos harcok, amik...
De attól még lesz benne izgalom, nézd végig! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!