Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek a Death note vagy...

Szerintetek a Death note vagy a Code geass jobb?

Figyelt kérdés
Ez a két kedvenc animém, viszont szerintem a Death note fényévekkel jobb. Persze ízlés kérdése, ezért vagyok kiváncsi a véleményetekre.

2016. nov. 28. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nagyon sokat számít a befejezés. És a Death Note befejezése egy amúgy jól felépített történet végén nagyon kiábrándító és gyáva volt, ezzel nekem az egészet lehúzva. A Code Geass pont ellenkezõleg. A gyengécskébb második évad végén annyira odab*szott a finálé, hogy az egész sokkal jobban tetszik tõle.

Ha szempontok szerint nézzük:

Sztori: DN<CG

Zene: DN>CG

Rajz: DN=CG (de ez relatív sztem)

Animáció: DN<CG

Karakterek: DN>CG (még úgy is hogy Lelouch ott van)

Történetvezetés: DN>CG

Befejezés: DN<CG

Énnekem összességében jobban tetszett a Code Geass, de teljesen meg tudom érteni ha valaki a Death Noteot preferálja. Mindkettõnek megvannak a maga erõsségei és hibái.

2016. nov. 29. 00:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Code Geass, mert ott a főhős mellett más karakterek is tudtak érvényesülni.
2016. nov. 29. 01:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Ok, kösz a válaszokat.
2016. nov. 29. 06:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Death Note, mert a Code Geass történetvezetése szerintem arcátlanul gyenge. A Death Note is egyre gyengébb ahogy halad a sztori, de kb az első 15 rész azért itt ütött, L egy emlékezetes karakter. Egyik sem a kedvencem, de a Death Note jobban tetszik.
2016. nov. 29. 11:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát igen. A Code geass sztorija néhol nagyon irreális volt felesleges szálakkal, és a mecha harcok is unalmasak voltak mintsem izgalmasak. Aztán ahogy a második évad kezdett...

Ellenben a Death note mindvégig izgalmas volt, remek csavarokkal és karakterekkel.

2016. nov. 29. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Code geass egyértelműen.
2016. nov. 30. 20:39
 7/9 Rayna ***** válasza:
Egyetértek a véleményeddel kérdező, számomra is a Death Note viszi a pálmát.
2016. dec. 1. 08:41
 8/9 anonim ***** válasza:
A Code Geassnak a végét annyira ne istenítsétek hiszen lesz 3.évadja 2017-ben, még elcseszhetik :D
2016. dec. 4. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Death Note-ot jobban élveztem.
2016. dec. 30. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!