Nektek a kettő közül melyik Star Wars film tetszett jobban? Ébredő erő vs Sithek bosszúja
Engem is rázott a hideg az előzmény trilógiánál, de én úgy értelmeztem, hogy undorodok Jar-Jar-tól, a midikloriánoktól és az ízléstelenkedéstől.
Lehet, hogy ezeket mind imádtam?
Vadert mindenki bírja :D
Csak Anakinnal van baj,de az meg két tökmás személyiség,így nem vesszük egy őket egy kalap alá.
Sithek bosszúja, egyértelműen.
Anakin karakterét én nagyon szeretem (az első és a második filmet figyelmen kívül szoktam hagyni, helyette a klónok háborúja sorozattal helyettesítem), Ben Soló (a.k.a. Kylo Ren) pedig eszméletlenül hisztis, nincsenek olyan céljai mint Anakinnak vagy Vadernek (PL. Megmenteni Padmét... meg azért szerintem a hatalom se utolsó volt a latban :D), simán kinyírja az apját, és valószínűleg tudatlan is, ami a Vader iránti "rajongását" illeti, mert ha egy kicsit is kutakodott volna, akkor tudná, hogy Vader nem egy piff, puff, na cél nélkül egy kicsit gyilkolászgatok.... Na jó, ezt még sokáig le tudnám vezetni, de most csak ennyit írok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!