Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A vámpírnaplók 8. évadában...

A vámpírnaplók 8. évadában visszatér Elena?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor lesz happy end Damonnel? Kérlek válaszoljatok!
2016. dec. 26. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ezt konkrétan nem mondták meg, akkor fog kiderülni ha megnézed. De azt hiszem, Comic Conon azt mondta a rendező, hogy számíthatunk a visszajövetelére, ha nem is az egész évadban lesz jelen, a legvégén lehet, hogy felébred.

"Ha igen akkor lesz happy end Damonnel?" Nem tudom, szerinted az Happy End lenne? Együtt vannak szóval gondolom örülne...

2016. dec. 26. 17:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia. Igen, Nina Dobrev visszajön a sorozqtba, így Elena a 8×16-os részben benne lesz. Ahogy én olvastam nagy valószínűséggel együtt lesz Damonnel, viszont azt megemlíteném hogy Julie Plec azt is kihirdette hogy nagyon sok szereplő halálával fogunk találkozni. Ha többet szeretnél tudni Facebookon van egy Vámpírnaplók & The Originals csoport én is onnan szedtem ezeket.
2017. febr. 13. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!