Melyik a kedvenc zombis horror filmetek?
Halottasház (Mortuary)
Nem vérengzős, inkább az ijesztés felé hajlik, még ha nem is annyira az, és nem egy unalmas összevissza kuszaság, hanem van egy normális sztorija!
Szia!
Nekem van több is.
A Legenda vagyok-ez nem teljesen horror de teljesen átadja az apokaliptikus hangulatot, és tényleg jó film.
A Kaptár-itt teljesen eloszlanak a vélemények, de nekem összességében tetszett, ez sem túl ijesztő
Z világháború-Nekem tetszett a hangulata, története, jó film volt.
A 28 nappal/héttel később-bár ahoz képest amit hallottam róla hogy milyen hűdejó, nem tetszett annyira, de azért jó volt.
A Holtak hajnala-itt a 2004-esre gondolok, na ez már elég jó volt, ez tetszett
Akkor itt van 2 vígjáték ami nekem tetszett
Zombieland-nem az a túlzásbavitt, erőltetett vígjáték. Nekem nagyon tetszett
Juan a zombivadász-vicces, jópofa, érdekes és jó.
És itt van még pár zombis film amit ajánlani tudok:
Karantén, Holtak földje, Pontypool-Zombik városa, Holtak napja, Terrorbolygó, Dellamorte Dellamore, Holtak naplója, Tébolyultak, Rambock
Itt még pár vígjáték: Hullajó, Haláli hullák hajnala, Náci zombik
És pár régebbi film:
Az élőhalottak éjszakája, Zombi, Re-animátor, Holtak hajnala-1978-as, Zombik városa, A fehér zombi, Holtak napja-1985-ös
Remélem segíthettem ;)
Előző vagyok
Van itt még 2 sorozat
The Walking Dead-először nem akartam elkezdeni de rászántam magam és azóta többre is tartom mint pár filmet, nagyon jó hangulata van, teljesen átérezhető film.
Z mint zombi-ez érdekes sorozat sokan szeretik bár nekem annyira nem tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!