Melyik a kedvenc évadotok az Amerikai Horror Storybol?
Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 19:59
1/25 anonim válasza:
1. A Gyilkos ház
2. Hotel
3. Roanoke
4. Coven
5. Asylum
6. Circus
Ebben a sorrendben. :) A Circus szerintem nagyon gyenge volt és inkább undorító.
2/25 anonim válasza:
Nekem a Murder House volt a kedvencem és most ez a 6.évad is egyre jobban tetszik.Kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle a végére.
3/25 anonim válasza:
Az első 4-et szerettem, nem tudnám megmondani, hogy melyik tetszett a legjobban. Az 5. évad nagyon zavaros és unalmas volt, és az új évad sem jobb.
4/25 A kérdező kommentje:
1. Mármint a Freak show? :)
2016. nov. 3. 19:30
5/25 anonim válasza:
1. első (Murder House)
2. második (Asylum)
3. hatodik (Roanoke Nightmare)
4. ötödik (Hotel)
5. harmadik (Coven)
6. negyedik (Circus)
6/25 anonim válasza:
Igen, Freak Show! :) Csak hirtelen nem emlékeztem a címére.
7/25 anonim válasza:
Egyébként, csak én örülök neki, hogy nincs benne Jessica Lange? :D Azt elismerem, hogy jó színésznő de minden évadban a megkeseredett öreg nőt játssza aki folyamatosan szenved. A jeleneteitől elment az életkedvem is. :D
8/25 anonim válasza:
Szerintem biztosan nem vagy ezzel egyedül, elvégre is több millióan nézik az AHS-t, de nekem személy szerint nagyon hiányzik a sorozatból. :(
9/25 anonim válasza:
1. Murder House
2. Asylum
3. Freak Show
Ebben a sorrendben ezek a kedvenceim
10/25 anonim válasza:
Az első és a második évad. Utána egyre csak csökken a színvonal és egyre nagyobb katyvasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!