Melyik a kedvenc évadotok a Teen Wolfból?
Hát, bármennyire is szeretem ezt az évadot, azt kell, hogy mondjam, nekem a 3B volt a kedvencem. Szerintem kenterbe verte az előzőket. Dylan zseniális volt, mint a Nogitsune megszállta Stiles. Kira nagyon friss és izgalmas volt, láttam benne potenciált, de sajnos ellaposodott. Derek és Scott nekem sosem voltak annyira kedvencem, előbbivel úgy érzem, máig nem tudnak mit kezdeni. Lydia fantasztikus volt már akkor is (erre az új évad még rátesz pár lapáttal), a sorozat magasan legjobb szinésznője. Meg a 3B-ben még ott voltak az ikrek és Isaac, ők Allisonnal ellentétben valóban hiányoznak. Nem tudom, nekem kezdett ellenszenvessé válni, akármennyire is szerettem azelőtt. Na, de ez mind rámondható a 3A-ra is. Az, ami miatt szerintem kiemelkedett a 3B (és most a 4. évad), hogy nem féltek hozzányúlni a japán mitológiához és kultúrához, valamint Lydia banshee szálát is akkor kezdték jobban kiépiteni. Nem csak, hogy hozzá mertek nyúlni, de annyira jól használták, hogy nálam ott bizonyitotta be a sorozat, hogy tényleg egy minőségi fantasy-dráma lett. És a 4. évad egyre csak ezt bizonyitja.
Ja, meg a 3B-ben jó sok Stydia volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!