Melyik a kedvenc jelenetetek a Teen wolf-ból?
A második évadban amikor Derek azt mondja,hogy Scott már a saját falkájának az alfája.
+ az összes Stiles Nogitsune jelenet.
stiles és derek jelenetek
pl. amikor megkérdezték stiles-t hogy ki derek és ő azt mondta, hogy az unakatesója miguel
vagy mikor derek haldoklik a farkasölős lövéstől és valamiért stiles kocsijában van majd stiles felhívja scott-ot, hogy már kezd halálszaga lenni:D
Mikor bemutatják Petert kb igy: O Derek nagybátyja akinek felégették a házát benne ot es a családját ami miatt 6 évig kómában volt, aztán sorra gyilkolta azokat, akik benne voltak a családja megoleseben. Megölte az unokahúgát, es egy verfarkasvadaszt, majd Derek végzett vele. Erre Peter: *integet* Hali
Azon szakadtam:DD
A Stiles és Derek jelenetek, csatlakozom! :D Meg amior Stiles vicceskedik. Még szerettem azt a részt is ahol Paige volt a fiatalabb Derekkel.
Szóval ez sokat elárul, minden ami Stiles és/vagy Derek :D
Nekem az összes Peteres jelenet.Azok közül:Láttad már az anyukáját?Gyönyörű!
🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!