Döntsük el végre! Ki erősebb: Naruto vagy Sasuke?
20 mi az erősség definíciója?
ahogy te is mondtad sasuke a technikákat erősebben használja
szerintem úgy kellene egy képzelni hogy naruto nyers erőben míg sasuke ügyességben ha lehetne így fogalmazni de inkább így
1-10-es skála
fizikai erő naruto 10, sasuke 7
gyorsaság naruto 10 sasuke 6
refex naruto 7 sasuke 10
ügyesség naruto 6 sasuke 10
ellenállás/védelem naruto 10 sasuke 10 (chakra köpeny és susanoo által)
chakra naruto 10 sasuke 2
jutsu ismeret naruto 5 sasuke 9
gyógyulás naruto 10 sasuke 1
chakra újratöltés naruto 10 sasuke 0
chakra elszívás naruto 0 sasuke 10
taktika nartuto 5 sasuke 7
képességek naruto 5 sasuke 6
naruto 78
sasuke 78
kb így jönne ki
naruto a chakra köpennyel sokkal gyorsabb mint bárki más ugyan úgy az ereje sokkal nagyobb lesz valamint a védelme is
a regeneráció a senjutsu-chakra köpeny miatt hatalmas (rikudou senjutsu)
megint csak a chakra tartaléka és újratölteni is tudja egy pillanat alatt a senjutsu miatt
különleges képességek: gudou dama, láva-mágnes-gőz kekkei genkai
sasuke viszont a reflex és előrelátásban a legjobb a mangekyou és rinnegan miatt valamint az ügyessége is emiatt
sasukénak sokkal több jutsu ismerete van és változatosabb technikái!
képes elszívni a chakrát
jobb taktikus
különleges képességek: teleportálás, rinnegan képességei (de nem hiszem hogy mindegyik de ami biztos) deva path (shinra/chibaku tensei), preta path (chakra elnyelés)
Szerintem Naruto erősebb. Az tényleg igaz, hogy Naruto soha nem megölni akarta Sasuket, tehát kb soha nem akart rajta végzetes sebet ejteni, ellenben Sasuke tényleg megakarta ölni Narutot, tehát mindig mindent beleadott. És szerintem ez az egyetlen tény, ami Naruto felé billenti a mérleget, hogy ölni, vagy élni és élni hagyni.
Amúgy Naruto végső formája, amit az egyik karakter feláldozása után kap, arra még Sasuke is csak pislogott, ugyanis Isshiki ellen eléggé alul maradt Sasuke, Naruto meg eléggé jól elbírt vele egy ideig, bár az ár, amit fizetett érte...😭😭😭
Én ebből is azt gondolom, hogy Naruto az erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!