Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Döntsük el végre! Ki erősebb:...

Clay Morrow kérdése:

Döntsük el végre! Ki erősebb: Naruto vagy Sasuke?

Figyelt kérdés
Így a shippuuden végére, margójára, ki erősebb? Aki nem csak az illető nevét írja le, hanem érvel is, annak különösen köszönöm!

2016. dec. 3. 23:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Naruto és a kilencfarkú együtt hoztak ki egy döntetlent Sasuke ellen, tehát ő az erősebb.
2016. dec. 4. 00:24
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Sasuke.Sokkal okosabb,jól alkalmazza a technikáit és a rinnesharingannal könnyen kiszúrhatna bárkivel.Egy jól bevetett amaterasuval is végezhetne vele talán.A sztoriban is az volt a lényeg,hogy a végére lehúzzák Sasuket.Olyan jutsujai vannak,nehogy már ő ne legyen erősebb,csak ugye az animében muszáj volt a sztori miatt megcsinálni úgy.
2016. dec. 4. 00:51
 3/22 anonim ***** válasza:
Amikor összecsaptak, döntetlen lett, tehát egyforma erősek.
2016. dec. 4. 07:48
 4/22 A kérdező kommentje:

Szerintem azért lett döntetlen, mert nem engedhetik meg, hogy Sasuke felülmúlja Naruto-t. (Meg azért is, mert Indra és Ashura reinkarnálódtak bennük és ők is egyenlők, tehát Sasuke és Naruto is egyenlő kell legyen)

Sokan dobálóznak ezzel az érvvel, hogy azért lett döntetlen, mert Naruto visszafogta magát és ha komolyan harcolt volna, mindent beletéve akkor végzett volna Sasukeval. Az első rész végénél is ugyanezt mondják. Én azt mondom, ha Sasuke nem harcolt volna olyan elvakultan, vakmerően, nem lett volna "enraged", hanem megfontolt, mint ahogy láttuk Orochimaru, Deidara, Itachi ellen, akkor megverte volna Naruto-t. Sima taijutsuban jobb Sasuke, ha Naruto Sage Mode-ba vált át, akkor Sasuke Sharinganjával úgy is tudná követni és kitérni ütései elől. A stats-okról nem is beszélve, Sasuke mindenben jobb, Naruto csak szívósabb, több a chakrája.

2016. dec. 4. 15:18
 5/22 anonim ***** válasza:

Attol fugg milyen tekintetben. Naruto lelkileg sokkal erosebb sasuke-nal es ez kihat a cselekedeteire meg a "big fight"-okra is. Sasukeval ellentetben, Naruto ot sose akarta megolni, Sasuke meg igen ot es ugy is harcolt.

Ket kulonbozo szemelyiseg. Mashogy erosek, de aranyaiban szerintem talan ugyan annyira. Kurama is csak azert tette a vegen annyira erosse narutot mert egy hosszu folyamat soran vegre "kibekultek" es azert egy ilyen eros demonnal baratsagot kotni nem konnyu. Sasukerol pl ezt biztos nem tudnam elkepzelni mert mas a karaktere.

2016. dec. 4. 17:36
 6/22 anonim ***** válasza:
Igazából nagyon fontos az az egyelőre megválaszolatlan kérdés, hogy Naruto a végtelen Tsukuyomi feloldása után elvesztette-e Rikudou erejét. Mert mással nem nagyon magyarázható, hogy nem használta sem Toneri ellen, sem Momoshiki ellen. Amennyiben elvesztette, egyértelműen Sasuke az erősebb, bár én személy szerint nem tartom logikusnak. Beismerem, elég nagy Sasuke fan vagyok, de szerintem Naruto lenne az erősebb, ha nem vesztette el az erejét. Elvégre a belezárt bijuuk erejét akármikor tudja használni, míg Sasuke Indra nyilához kölcsönvette az erejüket, ami ugyebár nem tehet meg akármikor. És lássuk be, azért tudott egyenlíteni, mert a Rinnegannal elszívta a Chibaku Tensei-jel elfogott bijuuk chakráját. Naruto a kezdetektől fogva több chakrával bírt, mint Sasuke, és ő képes még a senjutsu használatára is, ami nem egyszer megmentette már. Összegezve azt mondom, hogy Naruto az erősebb, mert Sasuke egyedül nem képes felvenni a harcot több bijuu erejével. Illetve még mindig fennáll egy kérdés, hogy képes lenne-e Narutot genjutsu alá helyezni. Valószínűleg. De még csak nem is próbálkozott vele. Én azt mondom, hogy ez egy nagyon nehéz kérdés, ami nem véletlenül nincs megválaszolva egyértelműen. Abból, amit láttunk, és egyértelműen tudunk, azt mondom, hogy Naruto az erősebb. De nem tudjuk, hogy Sasuke genjutsuja működne-e, ahogy azt sem, hogy Naruto elvesztette-e Rikudou erejét vagy sem. Szerintem erre a kérdésre egyedül Kishimoto tudja a választ. Bocsi a hosszú kommentért! :)
2016. dec. 6. 00:39
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Kishimoto elég egyértelműen eldöntötte azzal a döntetlen küzdelemmel. Mivel a saját karakterei, nyilván csak rajta múlik a dolog, és azon amit ő megrajzolt a mangában, minden más csak szubjektív fantáziálgatás.
2016. dec. 6. 22:38
 8/22 anonim válasza:
Ugy vélem hogy egyenlően erősek el is mondom hogy miért kedves kérdező! Először is szögezzük le hogy mind a kettőnek van "külön" ereje: ha sasukénak nem lenne sharingannja semmit sem érne, ha naruto-nak nem lenne ott a kilencfarkú ereje semmit sem érne! Mind a kettőnek villám típusú a chakra-ja (raitoin) sasukénak ott van a chidori narutonak a rasengan rasen shuriken és sorolhatnám....Narutonak van a bijuu formája sasukénak pedig a susanoo-ja....naruto--nak a bölcs módja(sennin mód) sasukénak pedig a mangekyou sharinganja! Ezért is úgy gonddolom hogy ugyanolyan erősek:D Akik azt mondják hogy sasuke az erősebb mert okos azoknak üzenem hogy naruto is tud okos lenni nézzétek meg a chunin vizsgát hogy kicsselezte kibát és egy csomó részben nagyon ügyes volt! Ja és kérező! Ha még nem láttad nézd meg a boruto a film-et vagy a the last-ot
2017. jan. 14. 09:32
 9/22 anonim ***** válasza:
Narutonak szél típusó chakrája van,nem villám.
2017. jan. 14. 13:34
 10/22 anonim ***** válasza:
*típusú
2017. jan. 14. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!