Döntsük el végre! Ki erősebb: Naruto vagy Sasuke?
Szerintem azért lett döntetlen, mert nem engedhetik meg, hogy Sasuke felülmúlja Naruto-t. (Meg azért is, mert Indra és Ashura reinkarnálódtak bennük és ők is egyenlők, tehát Sasuke és Naruto is egyenlő kell legyen)
Sokan dobálóznak ezzel az érvvel, hogy azért lett döntetlen, mert Naruto visszafogta magát és ha komolyan harcolt volna, mindent beletéve akkor végzett volna Sasukeval. Az első rész végénél is ugyanezt mondják. Én azt mondom, ha Sasuke nem harcolt volna olyan elvakultan, vakmerően, nem lett volna "enraged", hanem megfontolt, mint ahogy láttuk Orochimaru, Deidara, Itachi ellen, akkor megverte volna Naruto-t. Sima taijutsuban jobb Sasuke, ha Naruto Sage Mode-ba vált át, akkor Sasuke Sharinganjával úgy is tudná követni és kitérni ütései elől. A stats-okról nem is beszélve, Sasuke mindenben jobb, Naruto csak szívósabb, több a chakrája.
Attol fugg milyen tekintetben. Naruto lelkileg sokkal erosebb sasuke-nal es ez kihat a cselekedeteire meg a "big fight"-okra is. Sasukeval ellentetben, Naruto ot sose akarta megolni, Sasuke meg igen ot es ugy is harcolt.
Ket kulonbozo szemelyiseg. Mashogy erosek, de aranyaiban szerintem talan ugyan annyira. Kurama is csak azert tette a vegen annyira erosse narutot mert egy hosszu folyamat soran vegre "kibekultek" es azert egy ilyen eros demonnal baratsagot kotni nem konnyu. Sasukerol pl ezt biztos nem tudnam elkepzelni mert mas a karaktere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!