Döntsük el végre! Ki erősebb: Naruto vagy Sasuke?
NARUTO CSAK A ROHADT RÓKA MIATT ERŐS...
Sasuke pedig az elejétől fogva kiváló tanuló / genin/ volt... Olyan hülyeségeket tudtok összehordani
Sasuke sokkalta jobb bárkinél!♥
Tény,hogy segítséggel. De Sasuke mindig is okosabb volt mint Naruto,és szerintem jobb harcos is:)
A sima Narutoban Naruto csak folyton mindenkit leakart pipálni,majd nyafogott mert nem jött össze, Sasuke pedig keményen edzett végig követte a céljait,amiért sokan bunkónak tartották. Hát igen. Ő ilyen,erős ,,személyiséget" kapott a sorozatban,és pont ettől válik olyan érdekessé és kiszámíthatatlanná. Szerintem sokkal jobb mint Naruto :P
Üdv.
Az ilyen érveket zárjuk ki, mert kb. semmi értelme így akkor a civilizált vitának: "ha nem lett volna X-je".
Ha Sasuke-től elveszed a Sharinganját, megfosztod legnagyobb ütőkártyájáról, ő erről ismert, ha Naruto-tól pedig a kilencfarkút, szintén.
Én személy szerint mindig is jobban bírtam Sasuke-t, érdekesebb a harcstílusa, szeme, természete stb. Viszont én tényleg nem tudom eldönteni ki erősebb kettőjük közül, az internet nagy zöme inkább Sasuke ellen érvel és Naruto-t pumpálják fel, hogy ő sokkal erősebb, mivel: végül ő "győzött"(Sasuke célja Naruto-t megölni- nem sikerült, Naruto célja Sasuke-t visszavinni a falúba- sikerült), meg hogy "visszafogta" magát Naruto és ha tényleg halálra ment volna akkor simán végzett volna vele(azaz inkább bárkivel, mert sosem harcolt Naruto igazából, hogy öljön). Az utolsó harcuknál sokan is azt felhozzák, hogy Sasuke lenyúlt egy csomó chakrát, hogy az Indra Nyílját tudja használni és Naruto azt is sikerült kivédenie. Igazából belemehetnénk aprólékosan és beleköthetnénk mindenbe, mint pl. hogy nem nyúlt ki Naruto egy gyors, orvból jövő chidori-s bitchslaptől a tarkóra mérve (? https://www.youtube.com/watch?v=9Co7LyMJO4g 2:36-nál) stb-stb.
De itt szerintem már sokkal több és nagyobb dologról van szó: nem engedhetik meg, hogy Sasuke felülmúlja, plot-armor, talk no jutsu, Kishit úgy is ismerik már, hogy a kedvence Sasuke, ha Sasuke-t favorizálta volna úgy, hogy leveri Naruto-t, tuti, hogy sok rajongót magára haragított volna.
Bár mindig is nyitott vagyok ilyen vitákra, tőlem lehet folytatni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!