Quentin Tarantino szerintetek zseni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 22:45
1/9 anonim válasza:
Heló!
Nagyon jó rendező, de szerintem nem zseni, vagy nem zseniális, amit csinál.
2/9 anonim válasza:
Jó rendező,de zseninek nem tartom.
5/9 anonim válasza:
A legtöbb filmje nagyon jó, de azért még nem lesz zseni.
6/9 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mit nevezünk zseninek. Részben megújította a filmgyártást, legalábbis egészen új narratívájú, művészi igénnyel elkészített, nagyon szórakoztató közönségfilmeket készített, tehát akár mondhatjuk, hogy zseni. Nagyon szeretem, de a 20-25 kedvencem közé nem fér be.
7/9 anonim válasza:
A Django elszabadul egyyik legjobb film amit lattam de pl a killbill egyaltalan nem tetszett meg a hateful 8 azt vegig se tudtam nezni annyira egy unalmas erdektelen film volt szoval annyira nem nagy szam szerintem mint ahogy eloadjak
8/9 anonim válasza:
Attól függ,ahhoz képest hogy iskoláit nem fejezte be,és tékásként melózott ( egy könyvben ezt olvastam ),szerintem zseni,én szeretem a filmjeit,kis srácként kutyaszóritoban és a ponyvaregényen nőttem fel.
9/9 Miron Kilian válasza:
Nála zseniálisabb nincs a világon! Max 2 Tarantino. 12f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!