Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Meik Malymok Bojgólya film a...

Dr. Kangörcs kérdése:

Meik Malymok Bojgólya film a kedvencetek?

Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Az 1968-es.
2016. nov. 10. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
A Tim Burton verzió.
2016. nov. 10. 17:36
 3/9 PresidentEvil ***** válasza:
80%
Az, amelyikben helyesírást tanulnak. A malymok. A bojgólyukon. Lyézusom...
2016. nov. 10. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Az eredeti film, a Tim Burton verzió és a Forradalom. Nekem ez a 3 rész tetszett a legjobban.

De a legjobban kiépített világa egyértelműen a 2001-es verziónak van. Soha nem értettem a sok "hater-t" körülötte.

2016. nov. 10. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem az újabbak sokkal jobban tetszenek.

Lázadás,Forradalom

2016. nov. 11. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kérdés, hogy az 1968-as. Olvassátok el a '63-as könyvet is, amiből készült. Pierre Boulle ;)
2016. nov. 11. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
6. A könyvnek nincs sok köze az eredeti filmhez. Végkimenetlében is a 2001-es film hasonlít rá a legjobban, amikor a főhős szembesül azzal, hogy már mindenhol a majmok uralkodnak és még űrhajóval sem tud ez elől "elmenekülni". Az epilógus meg csak rátesz egy lapáttal. De az egyik filmbe se került bele.
2016. nov. 11. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem írtam, hogy teljes egészében hasonlítana rá és nyilván tisztában vagyok a klönbségekkel. Szimplán ajánlottam, hogy aki még nem tette volna, olvassa el, mert egy remek könyvből készült a film és sokan nem tudják...
2016. nov. 12. 03:44
 9/9 anonim ***** válasza:
3 - A helyesírásodra vered ki? Lúzer 🙂
2022. júl. 30. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!