Tarantino rajongók! Ti hogy rangsorolnátok a filmjeit élvezhetőség alapján? Melyik miért tetszett/a kedvencetek?
1. Ponyvaregény - zseniális!
2. Kill Bill 1. (tudom, hogy ő egynek vette, de nem érdekel :)) - Mind a karakterek, mind a cselekmény, humor, akció rendben volt, nagyon rendben!
3. Kutyaszorítóban - Humor, izgalmas cselekmény, kiváló jelenetek.
4. Django elszabadul - Már a ku-klux-klános jelenetért kiérdemli az előkelő helyet. :)
5. Becstelen Brigantik (nekem valahogy rövid volt, mintha a cselekménynek csak egy részét vitték volna filmre.)
6. Kill Bill 2. - az első rész alapján mást, jobbat vártam. Valószínűleg jobb megítélés alá esne, ha az első nem volna mérföldekkel szórakoztatóbb.
7. Grindhouse - Halálbiztos (kicsit sok volt benne a szöveg a cselekmény kárára)
8. Jackie Brown (egyszer láttam, nemigen ragadott meg. Talán újra kéne néznem.)
9. Aljas nyolcas (nekem hiányzott belőle a tarantinoi humor, az események is elég ad hoc jellegűek voltak néha.
1. Kutyaszorítóban
2. Kill Bill
3. Aljas nyolcas
4. Ponyvaregény
5. Jackie Brown
6. Brigantyk
7. Django
1.Ponyvaregény
2.Kutyaszorítóban
3.Becstelen Brigantyk
4.Kill Bill
5.Django elszabadul
6.Aljas nyolcas
7.Jackie Brown
8.Grindhouse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!