Én vagyok az egyedüli, aki egyre kevésbé szereti a Hollywood Hírügynökséget?
Régebben alig vártam a szombatokat, a különkiadásokat, minden HH-s tartalmat, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy már nem, vagy ali-alig hoz lázba egy új rész. Nem tudom pontosan megfogalmazni miért: a minőség jobb lett, összeszedettebb, Gergő már nem hadar annyira, stb., és mégis. Máig szívesen nézek vissza régebbi részeket, de az újak...hiába értek egyet a filozófiai résszel és/vagy a filmkritikával, messze annyira sem húz be, mint mondjuk 1-másfél évvel ezelőtt. Mintha Gergő személyiségének az a része, amit mi láthatunk egyre kevésbé lenne szimpatikus("egyszerű" srác a szomszédból),vagy nem is tudom...
A Gameday Irodát is szerettem a kezdetekkor, ma meg: "új videó? mehh, majd megnézem valamikor" és ha meg is nézem, csak unalomból, már nem tudom (úgy) élvezni, mint a régi részeket.
Van még rajtam kívül valaki így?
Én ezt nem írnám ki a helyedben.
1: ügynökök mindenhol
2: a szerkeztőség multifunkciós,az életedet is átszerkezthetik
3:Gonosz klón még él,pénzért vállal piszkos munkát....
én a Gameday Irodából ábrándultam ki teljesen
régebben legalább volt valami színvonal, de ma már az sincs, nem érzem magam hú de idősnek, de szerintem már inkább csak a fiatalabb korosztályt célozzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!