TWD Spoiler? Pár kérdés lentebb.
Hello!
Az évadnyitó után kicsit üresnek érzem magam. Más is érez így (?) Illetve pár kérdést szeretnék feltenni.
1. Daryl akciója után Negan miért Glennek sózott oda (?)
2. Negan miért Darylt vitette el a furgonon, mikor az évadzáróban Glenn lépett közbe Maggienél (?)
3. Miért hiszi sok ember, hogy Daryl okozta Glenn halálát (?) Negan olyan kattant, hogy magánakciók nélkül is megölte volna Glennt.
4. Negan mit várt (?)Tapsvihart, mert megbézózott 2 embert és csodálkozik, hogy Rick és a többiek megvetően néznek rá (?)
Nektek hogy tetszett ez a rész (?) Várjátok a következő részt, vagy van olyan, aki kaszálni fogja a sorozatot (?)
Köszi a válaszokat.
Üdv.
Én még nemrég kezdtem el a Walking Dead-et, hamar utolértem a történetet, és már mielőtt elkezdtem, akkor tudtam, hogy Abraham és Glenn fognak meghalni, de szerintem ez nem is lehetett túl nagy meglepetés.
Azért nem, mert egy nő, főleg terhes nő, fejét nem fogják szétverni az egyik legnézettebb sorozatban. Ugyanígy egy gyerekét sem. Illetve a fő-főszereplőét sem.
Így maradt Daryl, Glenn, Abraham, Aaron és Eugene.
Daryl szerintem a közönségkedvenc, Aaron halála viselte volna meg legkevésbé az embereket, így maradt 3, akik közül 2-t a képregényben (utánanéztem) a Saviors öltek meg, Glenn fejét szétverte Negan, Abrahamot pedig fejbelőtték úgy, ahogy a sorozatban Deniset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!