Attack on Titannal kapcsolatos kérdés? SPOILER
Szóval a 77. fejezetben Zeke tett egy megjegyzést, miszerint ha Reiner hibázik, máshoz fog kerülni az a páncél. Ebből az jött le nekem, hogy nem csak az alakváltás képessége, hanem a páncél is továbbmegy, ha valaki elfogyasztja Reinert. Azt is olvastam, hogy Grisha-nak megvolt a koordinátor ereje (még ha nem is használta), amit továbbadott Erennek. Gondoljátok, hogy ezen logika alapján Armin is megkapja a Kolosszális Óriás erejét? Vagy elnéztem valamit? Javítsatok ki, ha tévedek.
Előre köszönöm az értelmes válaszokat!
Hát mivel Grisha megevésével Erenhez került az első titán képessége, így lehetséges, hogy Bert megevésével Arminhoz került a kolosszális képessége.
Ott van pl. Ymir, aki nagyon sokáig egy egyszerű titán volt, majd megette Reinerék barátját, aki alakváltó volt, és így ő is alakváltó lett. Titánként Ymir sokkal gyorsabb a többinél és képes kibújni a titán testéből úgy, hogy az nem esik össze és visszatud menni bele, mintha semmi se történt volna. Így valószínűleg Reinerék barátja is egyike volt a 9 titán erejét birtkolóknak, amit így Ymir kapott meg mikor megette őt.
Tehát én úgy gondolom, hogy csak 9 alakváltó van:
Eren: az első titán. Irányítani tudja a többi titánt (legalábbis egyszer láthattuk, aztán majd kiderül, hogy képes lesz-e többre)
Zeke: a Beast/Ape Titan
Reiner: a páncélozott, akinek a legnehezebb áthalni a testén
Bert/Armin: a kolosszális, aki mint a nevében is benne van: nagy, illetve forró is
Ymir: gyorsaság + valami különlegesség az elmondott miatt
Annie: képessége lehet esetleg az a kristály, amibe bezárta magát
Így 3 van, akiket még nem ismerünk, és valszeg közölük 2 az, aki Zeke oldalán harcol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!