Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Le lehet már valahonnan...

Le lehet már valahonnan tölteni a Twilight-Eclipse filmet?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy még csak most lesz a premier,de az interneten már semmi sem lehetetlen.
2010. ápr. 26. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

hogy a frászba lehetne?

most komolyan gondolkozz már

az internet nem jövő gép

ha még nem megy a világon sehol sem a film

akkor logikus, hogy SEHOL SINCS MÉG FENN

és ezt nyugodtan hidd el

2010. ápr. 26. 15:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Én itt már olvastam egy kommentet,hogy valaki már látta majdnem a teljes verziót,úgyhogy kösz a kedves választ
2010. ápr. 26. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
és vagy olyan buta, hogy el is hiszed neki, hogy már látta? gratulálok.
2010. ápr. 27. 01:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Még szerencse,hogy nem tudom,ki vagy te,hogy ennyire nagyon okosnak tartod magad!Én is csak gratulálni tudok a stílusodhoz!
2010. máj. 2. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként én is halottam már azt, hogy már látták vagy megvan nekik az Eclipse és ez tuti!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha nem hiszed el menj el a nyugati mellett van egy Alkonyatos bolt és kérdezd meg az eladót!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. máj. 31. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom honnan lehetne letölteni,de magyar felirattal már meglehet nézni.Itt is egy link:

[link]

2010. júl. 7. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!