Szerintetek majd egyszer mi lesz a vége a Barátok Köztnek?
Figyelt kérdés
én mindig nézem esténként a Barátok Köztöt, de nemtudom elképzelni , hogy mi lehet majd egyszer a vége.Ha van tippetek írjátok meg.2010. ápr. 22. 17:40
1/8 anonim válasza:
Feltámad Magdi anyus és leöl mindenkit.
2/8 anonim válasza:
Én attól tartok hogy nem elsz vége. Eleje volt de vége nincs. Majd egyszer kitalálják hogy adnak helyette mást és abbahagyják csak úgy befejezetlenül. Főleg az RTL...Például LOSTot is elkezdték leadni aztán elfelejtették befejezni pedig annak tudtommal van befejező része.
3/8 anonim válasza:
Lostot adják az AXN-en bár gondolom ha nincs kábeles csatornád akkor így nem érsz vele sokat egyébként én is azért nem nézem a Lostot, mert a drága Retek klub elxurta, de nagyon áááááá Barátok közt régen néztem már vagy 5 éve nem! Egyébként én egy bombára gondolnék mindenki meghal és így senkiben nem merülne fel az a buta kérdés, h újra kell indítani!
4/8 anonim válasza:
remélem, vége lesz, az RTL-lel együtt...
6/8 anonim válasza:
szerintem mindenki mindenkivel összejön akivel akar stbstb és boldog lesznek és ennyiiii:D
7/8 anonim válasza:
másdik vagyok
19:21 esnek modnnaám hogy általába akinek van RTL klub annak van AXN is mivel mind a kettő akkor van ha van kábeltévéd. Amúgy én is tudom hogy az AXNen adják a LOSTot de annyira összezavarodtam az RTL hülyeségeitől, hogy leadták a LOST felét aztán avgy 2x újrakezdték hogy már nem is érdekel. A lost csak példa volt arra hogy az RTL általában semit se fejez be:)
8/8 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat.Amúgy sokan nagyon hülyeséget írtak.nekik üzenem miért írtál ha csak ezt tudtad leirni.
2010. ápr. 26. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!