Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mivel lesz vége...

Szerintetek mivel lesz vége majd a Barátok köztnek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de unokáink is látni fogják.
2010. júl. 14. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Az RTL csődbe megy. Max azzal :D
2010. júl. 14. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
2. válaszoló, de jót röhögtem xD Amúgy teljesen igaz. Én meg komolyan nem értem mit néznek azon a szaron annyian. Inkább nem nézek semmit, mint hogy azt.
2010. júl. 14. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Pár barátnőmmel már beszélgettünk erről. Nekem van például egy nagyon jó ötletem.^^

Volt egyszer az, hogy Magdi néni elájul, és visszakeveredett a múltba. Nah, most mi lenne ha mondjuk Kinga ájulna el, vagy valamelyik Berényi és a jövőben kötnének ki. Timi, Peti, Vanda, Linda és a Balázs irányítaná a céget, közbe forogna az élet Kamilla és Bandika között, meg a a mostani tinik gyermekei között. Például Vandának és Szabinak is születne trónörökösük, Petinek és Lindának is, Kingának és Gézának is. Ezért találtam ki azt, hogy Kinga ájuljon el, mert régóta vágyik egy gyermekre, és akkor vele lehetne. Mindenki egy hatalmas partira készülne, este pedig a Rózsában lent lennének a régi öregek meg a jövőbeli fiatalok és mondaná valaki, hogy igyunk arra hogy barátok közt vannak, és mindenki kiáltaná:

- Barátok Közt vagyunk!

Mindenki felemelné a poharát, ekkor elsötétülne a kép, és jönne az utolsó főcímdal.

2010. júl. 15. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez tök jó lenne :D
2010. júl. 22. 17:29
 6/8 anonim válasza:
Remélem még az ükunokáim is látni fogják, ugyanis a rossz színészi teljesítmény csúcsa! Szeretem a tizedrangú színészeket
2010. júl. 24. 00:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Chuck Norris valahogy odakeveredik egy forgatásra és...
2011. dec. 4. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal, hogy egy nő miatt Zsolt és Laci csúnyán összeverekedik majd, Lacinak nagyobb esélye van, mert fizikailag fölényben, míg Zsoltnak alacsonyabb testi adottsága van. Azonban Zsolt hirtelen majd felkel a földről és az asztal alól előkap egy kést, hadonásznak, majd véletlen egy szerencsétlen mozdulattal Laciba állítja, aki összeesik és elvérzik, mire a mentők és rendőrök kiérkeznek. Zsolt próbál elmenekülni, de a parkolóban elfogják. A rendőrök átvizsgálják a helyszínt, tanúk kihallgatása stb, majd fülest kapnak, hogy Vili bácsi a házában 2. világháborús cuccokat rejteget, ezért őt is előállítják, végül kiürítik a Mátyás király teret, azonban egy hozzá nem értő balek a stressz miatt nem tudja hatástalanítani a gránátot és elsül, a lakóházak felrobbannak.

Vége

2020. ápr. 3. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!