Ti mennyi idő alatt néztek meg egy filmet?
Filmtől is függ, a szürke 50 árnyalata kb 20-perc fél óra volt, bonyolultabb krimik, kemfilmek-et neha vissza kell tekerni hogy értsem, a transformers 3-at 3x 50 percben neztem, úgy egesz elvezhető volt.
Gyerekkoromban nővéremmep reggelenként néztük a filmeket miutan elmentek a szülők és mielőtt el kellett indulni a suliba, olyankor 1-2 hét is volt mire megneztünk valamit.
A pimp thy mind csatorna videóit mindig 1x5-es szorzóval nezem mert marha lassan beszélnek, filmekkel ilyet nem annyira szoktam.
#5 +1
en is szoktam kulonbozo sebesseget beallitgattni adott reszeknel
de at is szoktam tekerni reszeket ami unalmas benne
igy amit mar sokadjara nezek lehet 2/3 1/2 idotartamra leroviditem
ha meg ugy alakul hogy nem tudtam jol figyelni akkor visszatekerem, igy meg hosszabbodik valamenyit az idotartama
ket perc az eleg ertelmetlenseg ugy hogy normal filmek 1-1,5 orasok legalabb, 2 percbe hogy lehet leroviditeni ennyi idot?
bemutatok (elozetesek) tartanak addig vagy azok is hosszabbak, azokbol meg valojaban alig tudni meg valamit, de nem is az a celjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!