Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mennyi idő alatt néztek...

Ti mennyi idő alatt néztek meg egy filmet?

Figyelt kérdés
Két perc? Fél óra? Négy óra?
2016. szept. 7. 13:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Filmtől is függ, a szürke 50 árnyalata kb 20-perc fél óra volt, bonyolultabb krimik, kemfilmek-et neha vissza kell tekerni hogy értsem, a transformers 3-at 3x 50 percben neztem, úgy egesz elvezhető volt.

Gyerekkoromban nővéremmep reggelenként néztük a filmeket miutan elmentek a szülők és mielőtt el kellett indulni a suliba, olyankor 1-2 hét is volt mire megneztünk valamit.

A pimp thy mind csatorna videóit mindig 1x5-es szorzóval nezem mert marha lassan beszélnek, filmekkel ilyet nem annyira szoktam.

2023. júl. 17. 16:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem a kérdést:D Hát addig nézem, ameddig tart. Ha nem tetszik, akárhol abbahagyom. De nem szoktam felgyorsítani, vagy valami:D
2024. jan. 14. 20:37
 13/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 +1

en is szoktam kulonbozo sebesseget beallitgattni adott reszeknel

de at is szoktam tekerni reszeket ami unalmas benne

igy amit mar sokadjara nezek lehet 2/3 1/2 idotartamra leroviditem

ha meg ugy alakul hogy nem tudtam jol figyelni akkor visszatekerem, igy meg hosszabbodik valamenyit az idotartama

ket perc az eleg ertelmetlenseg ugy hogy normal filmek 1-1,5 orasok legalabb, 2 percbe hogy lehet leroviditeni ennyi idot?

bemutatok (elozetesek) tartanak addig vagy azok is hosszabbak, azokbol meg valojaban alig tudni meg valamit, de nem is az a celjuk

2024. jan. 28. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is szoktam tekerni részeket, de úgy hogy ne maradjak le semmiről, ezt úgy oldom meg hogy a média lejátszót amit használok, azon van egy olyan beállítási lehetőség hogy 0.1 milisecundomot tekerek vele gomb nyomással, lényegébe képkockákat, ilyenkor feliratot rakok alá mert így totál el tudom olvasni amit mondanak, és így hang nélkül "tekeréssel" megértem a dolgokat, nyilván vannak kivételek mikor hang hatás miatt értesz meg egy adott jelenetet, de ezek ritkábbak. És csak akkor tekerek ha unalmas rész van számomra. De lényeg hogy igen sokszor felére lecsökkenti a tartalmat.
2024. febr. 10. 14:11
 15/15 Dinnye2 ***** válasza:
Ez picit fura a kérdés. Ha jó a film/videó(2 perc szerintem nem gyakran számít filmnek, kivéve például persze a Légy), akkor általában egyhuzamban végignézem. A másfél órás filmek az ideálisak szerintem.
2024. márc. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!