Ti mennyi idő alatt néztek meg egy filmet?
Figyelt kérdés
Két perc? Fél óra? Négy óra?2016. szept. 7. 13:58
2/15 anonim válasza:
Milyen kérdés ez? :D Valószínű,hogy addig nézem amíg be nem fejeződik,de ha netán nagyon rossz film lenne,akkor addig amíg meg nem unom és kikapcsolom.
3/15 anonim válasza:
Attól függ. Ha nagyon rossz, akkor lekapcsolom.
Ha jó, akkor addig nézem, amíg nincs vége. Ha 90 perces, 90 percig, ha 3 órás, 3 órát.
4/15 Adammaister válasza:
Uh. Mint iskolában a 12perces futást lefutom 10 perc alatt. Addig nézem amíg el nem jön a vége. :D
5/15 anonim válasza:
Ha sietek dupla sebességgel játszom le.
6/15 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdés honnét jutott eszedbe??? Minden film adatlapján ott van, hogy milyen hosszú (játékidő: xy perc), annyi idő telik el a film eleje és vége között, persze a valóságban, nem a történetben, kivéve ha a film a tévében megy, és a reklámok miatt hosszabb lesz, vagy pedig rövidebb, mert nem tetszik, úntat, és ezért korábban kikapcsolom!
7/15 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek esetleg még az idegen nyelvű filmek nézésénél lehetne értelme, én pl ha külföldit nézek angol felirattal, akkor bele bele stoppolgatok és fordítózok, ha egy szót nem értek, ez így mondjuk egy 90 perces filmhez hozzáad saccra 10 percet. Más ötletem nincs :D
8/15 anonim válasza:
1 perc alatt megnèzek 2 òràs filmet is ember.
9/15 anonim válasza:
Ez mégis milyen kérdés? Persze majd egy 2 órás filmet nézek meg 2 perc alatt. Baszus ezen a kérdésen jót röhögtem. És ne pontozz le mert igazam van
10/15 anonim válasza:
Ameddig meg nem jelenik a stàblista 😂👍 Ez lehet 1 óra 30 perc vagy 2 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!