Nektek mi a véleményetek a Rémálom az Elm utcában című horrorfilmről?
Figyelt kérdés
Mennyire ijesztő?Egy 1-től 10-es skálán mennyit adnátok neki?2016. szept. 4. 14:23
1/6 anonim válasza:
Unalmas.Jó, vannak benne izgi részek,de ha tényleg jó horrort akarsz nézni,akkor ezt hagy ki.Kb 4-est adnék neki.
2/6 anonim válasza:
nem ijesztö de meglehet nèzni. Nekem egy 5-öst megèr.
3/6 anonim válasza:
Az eredetiről vagy a remake-ről kérdezel?
Az eredeti már 32 éves film, így sokak számára unalmas lehet, de szerintem az egyik legjobb horror, egy kifejezetten nyomasztó ötlettel. 10/8 szerintem, de csakis az első rész.
4/6 anonim válasza:
A 2010 szerintem sz_r. Még tavaly nyáron elkezdtem nézni a Rémálom az Elm utcában részeket ,de a 2. rész annyira BORZALMAS VOLT ,hogy nem néztem tovább... Az 1. rész kifejezetten tetszett ,nagyon jó klasszikus horror.
5/6 anonim válasza:
A harmadikkal még érdemes egy próbát tenni. Nekem nem jött be az egyik fontos ötlete az epizódnak, de sokan nagyon szeretik.
6/6 anonim válasza:
Imádom. :) Vannak benn ijesztő részek is, bár szerintem inkább vicces. :D
10/8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!