Tudnátok valami igazán jó és durva horror animét ajánlani?
Tudnátok olyan horrorokat írni, amik ultra jók, izgalmasak, ijesztőkek, és netán már hányni is tudnék tőle..? :D Az eddigi horrorjaimon egyszer sem ijedtem meg.. xD
Amiket eddig láttam (és eszembe jutnak): Tokyo Ghoul, Attack on Titan, Black Bullet, Another, Death note, Danganronpa, Corpse Party, Shiki, Ajin, Pupa
Előre is köszönöm a válaszokat! ^-^
Hát ettől nem lehet hányni és nem ijesztő, de ha említetted a Tokyo Ghoult, Attack on Titant és Death Note-ot, akkor talán tetszene a Berserk.
Eddig 2 évada van. Az elsőt 1997-ben készítették, az 25 részes. A Berserk jellemzője az, hogy sötét hangvételű, véres, folyamatosan gyilkolnak, a démonok embereket falnak fel, és van benne néhol erotika is.
Az 1997-es 1.évadból csak a nyitójelenet, és a 23-24-25. részek az igazán Berserkes kemény részek. A többi rész a Golden Age Arc-ot dolgozza fel a mangából, ahol csak emberek harcoltak emberek ellen és ez egy hosszú visszaemlékezés. A nyitójelenet játszódik a jelen időben. Az utolsó 3 rész pedig elég durva lett.
Most 2016. júliusában indult el a 2.évad. Nagyon összetömörítettek mindent a mangából, de nem lett rossz.
Ha érdekel, és a Golden Age-t nem akarod megnézni, akkor elmondom, hogy mi volt benne, és így elég megnézned az 1.évad nyitójelenetét és az utolsó 3 részt, majd a 2.évadot :D
Parasyte the Maximum
Kabaneri of the Iron Fortress
Owari no Seraph
High School of the Dead
Ezek félelmetesek némelyik rész biztos parás lesz:
Ghost Stories (Bújj, bújj, szellem:)
Ghost Hunt
Parasyte -the maxim-
Mirai Nikki TV
Elfen Lied
Egyik se olyan durva, de nekem a "horror" kategóriából amiket láttam idáig ezek tetszettek a legjobban. (Az előző válaszolókkal nem értek egyet. Persze ízlések és pofonok...) Mindegyiknek jó a története és az elfen liednek a mondanivalója is elég mély.
"Tokyo Ghoul, Attack on Titan, Black Bullet, Another, Death note, Danganronpa, Corpse Party, Shiki, Ajin, Pupa"
Ezek közül csak a Corpse Party meg a Pupa a horror. Vagy már minden horrornak számít amiben vér van?
Én az Another-t ajánlom, elég felejthetõ de nem rossz. Higurashi is tûrhetõ, de a VN rohadt jó belõle.
"Most 2016. júliusában indult el a 2.évad. Nagyon összetömörítettek mindent a mangából, de nem lett rossz"
A "rossz" tényleg elég enyhe szó annak az ótvar hányadéknak a jellemzésére :D
És nem, ez nem a 2. évad, semmi köze az eredeti sorozathoz. Annyi, hogy a manga egy késõbbi arc-ját adaptálja.
Akkor miért van az, hogy mindkettő az animét dolgozza fel és majdnem hasonló sorrendben következnek a történések is?
Mivel folytatás, így mondható 2. évadnak.
És ha itt tartunk, akkor miért ótvar hányadék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!