Amerikai horror sztori 4. évada mennyire durva?
Figyelt kérdés
Eddig az 1. és a 3. évadot néztem végig, azok nem voltak durvák számomra.. Durva alatt inkább a véreset értem, a 2. évadot csak a feléig bírtam. Picit fura de leginkább az érdekelne, hogy hány végtag vesztés van ebben az évadban, ugyanis azt utálom a legjobban.:/2016. júl. 17. 22:33
1/4 anonim válasza:
Ha meg kell kérdezned, inkább ne nézd. Annyira nem nagy szám. Nem véletlenül van korhatár is rajta. Ha ilyen kérdést írtál ki nem hiszem hogy elmúltál 16.
Lepontozhatsz. Csak segíteni akartam
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:) engem konkrétan az érdekelne amit a kérdésben leírtam. 17 vagyok és nem zavar, ha félelmetes/véres, de az emberek megcsonkításától a mai napig kivagyok (csak végtag).:D
2016. júl. 18. 13:51
3/4 anonim válasza:
Kevés ijeszto jelenet van benne, az is csak kb az utolsó részben, ha jól emlékszem
4/4 anonim válasza:
Van azért benne csonkítás, végtagok bőven. Eleve több pszichopata sorozatgyilkos karakter is van a sorozatban, az egyik rengeteg embert megöl, és igen van akinek levágja a karját, lábát ilyesmi, de legtöbbször inkább csak leszúrja őket. Azért ez az éved bőven durvább, sötétebb és groteszkebb mint az 1 vagy a 3, szóval csak óvatosan vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!