Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vélemények a Rémálom az Elm...

Vélemények a Rémálom az Elm utcában című horrorfilmről?

Figyelt kérdés

Holnap átjönnek a barátnőim és horrort akarunk nézni, a Rémálom az Elm utcábanra gondoltunk, de egyik lány fél. Én is úgy gondolom, hogyha fél, nem kell erőltetni, de tényleg nagyon ijesztő vagy csak átlagos? Esetleg tudtok ajánlani valami kevésbé ijesztőt, de horrort? Ha már Rémálom az Elm utcában, én mindenképpen az eredetit mondanám, de esetleg a 2010- es változat kevésbé rémisztő? Mert akkor nézhetnénk azt, ha belemegy.

Előre is köszi a lehetőleg értelmes válaszokat!

2016. jún. 22. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem a film elég rondán öregedett ahhoz, hogy ne legyen ijesztő. Mint a 80-as évek horrorjai általában. Az ilyen trancsír horrorok amúgy is inkább csak a jumpscare-ekre mennek rá, ahhoz meg könnyű hozzáedződni.
2016. jún. 22. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
A régi egyáltalán nem ijesztő,szerintem az új sem.Van pár jumpscare,de az nem vészes.Szerintem nézzétek meg és amúgy amitől a legjobban kell félni a világon,az maga az ember. :)
2016. jún. 22. 15:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megy a zöld pacsi mindkettőtöknek.:)
2016. jún. 22. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!