Miért lett ekkora bukás Az arany iránytű?
Én csak a saját véleméynemet tudom megírni.
A könyvet olvasva és szeretve egészen másra számítottam. Az hagyján hogy átírták kissé a történetet és egy csomó mindent kihagytak (általában ez kell hogy ne legyen hosszú afilm), de ahogy még a főszereplők jellemét is átírták az már tényleg kiábrándító volt.
Ennél jobban már csak az Eragont szúrták el. :(
Szerintem egész jó film,nem értem miért nem futott be,kicsit narniás beütése van.
A könyvnek 3 része van ,a filmnek készült második része?
Megnéztem a filmet és egy hangot sem értettem belőle... a cselekmény és a szereplők logikátlanul követték egymást, de mivel éreztem, hogy elég sok lehet a történetben, csak a filmben kidolgozatlanul hagyták, elolvastam a sorozatot.
A könyv egyszerűen szuper! Életem egyik meghatározó könyvélménye. Véleményem szerint a Narnia hozzá képest gagyi, a Harry pottert is veri, de még a Gyűrűk urát is túlszárnyalja, mivel a könyvben boncolgatott kérdések és problémák a könyvön túlmutatva a valós élet valós kérdéseire keresi a választ. Na, ez egyátalán nem jött át, a film cselekménye követhetetlen. Az amerikai bukáshoz hozzájárult a helyi katolikus egyház ellenkampánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!