Gyilkos elmék rajongók, szerintetek milyen lesz a sorozat Thomas Gibson nélkül?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 13:52
11/14 A kérdező kommentje:
A Sliders-ben, a kezdeti 4-es brigádból, az 5.ik évadra már csak Rembrandt maradt, az afro-amerikai énekes. A másik 4 szereplőt hasonló nézeteltérések miatt írták ki a sorozatból szépen sorjában. Meg is látszott a sorozat végére a színvonal. Összecsapott, befejezetlen lett az egész. Mai napig csak találgatni tud az ember, hogy mi is lehetett volna a vége. :)
2016. aug. 22. 17:01
12/14 anonim válasza:
Jé, én meg azt hittem, csak én nem néztem végig azt a sorozatot. Hát igen, annak érdekes vége lehetett volna. Ha ma csinálnának hasonlót, mai technikával, akkor szerintem menő sorozat lenne.
13/14 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy ha ezt a készítők "meg merték húzni", akkor már nem láttak nagy fantáziák a karakterben. Ebben az esetben nem rossz, hogy kiírják.
Ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy így lesz, szeretem Hotchnert és Gibsont is jó színésznek tartom.
Ha Reid megy, én is megyek :)
14/14 anonim válasza:
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a rajongók nyomására vissza fogják hozni/nem rúgják ki. Gideon távozása mindenkit rosszul érintett, mondjuk én nagyon szeretem Rossit is, szóval én akkor könnyebben alkalmazkodtam. De főleg most, hogy otthagyta a sorozatot Shemar, a lehető legnagyobb baromság a részükről, ha Gibsont kirúgják. Szerintem őt nem lehet pótolni, a készítők maguk alatt fágják a fát. Nekem egyébként mindig is ő volt a kedvencem (és gyanítom, h a nézők többségének is). Nem tudom, hogy lehet ekkora marhaságot csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!