Csak szerintem rettenetesen gagyi a Lucifer című sorozat magyar szinkronja?
Én szinkronhang mániás vagyok. Csomó sorozatot néztem már, és rengeteg szinkronhangot ismerek. Utálom angolul felirattal nézni a sorozatokat, mert még a magyar beszéd tele van érzelemmel, addig az angol lapos, és egyhangú.
A Lucifert is magyarul kezdtem, aztán eljutottam oda, hogy nem volt még leszinkronizálva mert nagyon friss volt, de annyira imádtam, hogy nem bírtam kivárni a szinkront így elkezdtem angolul. Na azóta ki nem állhatom a szinkronját. Chloe magyar hangja egyszerűen szörnyű, nem illik hozzá. Luciferé kicsit megközelíti az eredetit, de nem szeretem. Maze hangja egyáltalán nem Maze-es, Linda hangja meg ugye Farkasinszky Edit, akinek mindig is ellenszenves volt a hangja, szóval ezért nem jó. Egyedül Dan hangját imádom (Zámbori Soma) ő az egyik kedvenc férfi szinkronhangom. A többi pocsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!